Vandtætte jakker

Alt vejr er legevejr. Derfor skal børn til hver en tid kunne trække en regnjakke på og komme ud i den friske luft for at hoppe i vandpytter og lege i mudderet. Derfor finder du her på siden et stort udvalg af vandtætte regnjakker og regnsæt til børn, der holder dem tørre i selv den mest silende regn.

1 vare

pr. side
Faldende orden
  1. Asivik Rain jakke, junior
    Asivik Rain jakke, junior
    499,00 DKK
    Indlæser lager...

1 vare

pr. side
Faldende orden

Godt klædt på til leg i al slags vejr

Grundet det danske vejr, er det et must altid at have et sæt regntøj parat til når regnen begynder at sile ned. For selvom regn for mange voksne måske virker surt og trist, så kan mange børn finde lige så stor glæde i efterårets store vandpytter som i sommerens hedebølger. Der findes få ting, der er bedre, end når man som barn får lov til at hoppe rundt i den største vandpyt i miles omkreds – Og er man godt klædt på, er det da heller ikke noget problem at soppe rundt i de store vandpøle. Iklæder du dit børn et regnsæt med både regnjakke og regnbukser, er han eller hun godt kørende. En klassiker inden for regnsæt er Didriksons Slaskeman. Slaskeman-sættet består af en jakke samt et par selebukser, der holder regn og vind ude. Slaskeman-jakken har aftagelig hætte samt reflekser for og bag. Bukserne har justerbare seler samt stropper under fødderne. Derfor får du her et regnsæt, der bliver siddende, hvor det skal og som samtidig giver god sikkerhed i trafikken på de halvmørke eftermiddagsdage i det regnvåde efterår.

Vandtætte jakker til vinterbrug

Vores udvalg af vandtætte jakker til børn byder også på forede jakker og parkaer, der bruges som vinterjakker. Her er den vandtætte funktion et must, når ungerne skal ud og tumle rundt i den sjappede sne. Vælger du en Didrikson-jakke med ’Extend Size’-funktionen er du sikret en jakke, der passer dit barn i en sæson eller to mere, selvom han eller hun begynder at vokse. Her kan du nemlig nemt fjerne en syning på indersiden af jakken og dermed gøre ærmerne på børnejakken en smule længere.