Børnejakker

Børn skal have mulighed for altid at kunne boltre sig udenfor uden, at skulle bekymre sig om at fryse, blive våde eller ødelægge deres tøj. Derfor har vi samlet et udvalg af børnejakker, der passer til alle årstider og vejrudsigter. Find varme og vandtætte børnejakker til efterår og vinter og lette jakker til forår og sommer.

2 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Asivik Hiker Poncho
  Asivik Hiker Poncho
  349,00 kr
  Indlæser lager...
 2. Asivik Rain jakke, junior
  Asivik Rain jakke, junior
  499,00 kr
  Indlæser lager...

2 varer

pr. side
Stigende orden

Regnjakker til de vandpytte-pjaskerne

Selvom et regnskyl måske for mange kan være en træls omgang, er det for børn noget, der åbner en verden af muligheder; vandpytter der kan hoppes i, mudder der kan bygges med og masser af vand der kan leges med. Derfor er det bare på med regnjakken og afsted. Udover en vandtæt jakke, er et par regnbukser også et must, når de små skal ud og lege i det regnvåde landskab. Derfor kan du købe begge dele samlet i et af vores lækre regnsæt, for eksempel Didriksons klassisker, Slaskeman, til juniorer. Slaskeman-sættet består af en jakke samt et par selebukser, der holder regn og vind ude. Slaskeman-jakken har aftagelig hætte samt reflekser for og bag. Bukserne har justerbare seler samt stropper under fødderne. Derfor får du her et regnsæt, der bliver siddende, hvor det skal og som samtidig giver god sikkerhed og synlighed i trafikken på de halvmørke eftermiddagsdage i vinterhalvåret.

Vinterjakker til de kolde måneder

Der er lige så mange legemuligheder udenfor om vinteren, som der er om sommeren. Der handler blot om at klæde ungerne godt på, og så er de klar til at komme ud i den friske luft. Derfor byder vores udvalg af jakker til børn selvfølgelig også på forede vinterjakker til børn og juniorer. Med en parka får du lidt ekstra længde på jakken, så den minder mere om en frakke. Dette giver ekstra varme på lår og bagdel, hvilket er særligt godt, hvis der skal siddes på en bænk, mens der ventes på skolebussen om morgenen. Vælger du en parka med pelskrave, er der også mulighed for at få ekstra varme oppe omkring de kolde kinder. Vil du være sikker på, at junior kan passe jakken i mange år, kan du vælge en af Didriksons modeller med 'Extend Size', hvilket betyder, at ærmerne kan forlænges en smule, når junior er vokset i vejret. Her skal der blot fjernes en syning på indersiden af ærmet og vupti, så har du en jakke, der er en størrelse større.

Sommerjakker til sjov og leg

Vælg en lækker, vindtæt sommerjakke til børn til de kølige sommeraftener. Vælger du en vendbar jakke, er du sikker på, at jakken kan bruges ved flere lejligheder.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker