Sandaler

Praktiske sandaler i flotte farver er et hit, når den danske sommer ruller ind over os. Her på siden finder du skønne børnesandaler til de mindste.

4 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Teva Hurricane Toe Pro sandaler, børn
  Teva Hurricane Toe Pro sandaler, børn
  299,50 kr Før 599,00 kr
  • 35
  • 37
  • 40
 2. Teva Hurricane III sandaler, børn
  Teva Hurricane III sandaler, børn
  199,50 kr Før 399,00 kr
 3. Teva Tanza sandaler, junior
  Teva Tanza sandaler, junior
  499,00 kr
  • 35
  • 36
  • 37
  • 40
 4. Teva Terra-Float Livia sandaler, junior
  Teva Terra-Float Livia sandaler, junior
  249,50 kr Før 499,00 kr

4 varer

pr. side
Stigende orden

Sandaler, sandaler, sandaler

Sandaler findes i et utal af afskygninger. De fleste husker nok de Ecco sandaler, de fik på som børn, mens børn i dag gerne trækker i et par Birkenstock eller klipklapper.

I Spejder Sport har vi valgt at føre et udvalg af praktiske, holdbare og stødabsorberende børnesandaler, der ikke kun sørger for god ventilation til fødderne, men som også er gode at gå i, så man ikke bliver træt i fødderne af at have dem på en hel dag på stranden eller en hel uge på sommerlejr med spejderkammeraterne. Derfor finder du i vores sortiment sandaler til både drenge og piger, til brede og smalle føder og i lukkede og åbne modeller. Derved kan du både finde et par gode vandresandaler og et par hurtigtørrende badesandaler til børn.


Sandaler – Sommerens fodtøj nr. 1

Det er svært at komme igennem sommeren uden et par gode sommersandaler. Det er den tid på året, hvor børnene skal ud og lege i sandet, cykle rundt på vejen og have en masse tid med sjov og leg i haven. Derfor er det vigtigt med et stykke fodtøj, der sidder godt på foden, så man kan tumle rundt uden problemer, og som samtidig giver god udluftning til de varme fødder.

Juniorsandaler fås i et væld af farver – Både de mere sommerlige med masser af knald på farverne og de sorte sandaler, der også kan bruges til finere lejligheder. Derfor er det nemt at finde noget, der både er praktisk og ser godt ud.

Læs også: Alt du skal vide inden strandturen


Vandresandaler

Selvom et par sandaler mest af alt leder tankerne hen på strandture og sand, kan man også sagtens bruge sandaler til at vandre i. Det sætter nogle lidt andre krav til sandalen og den stødabsorbering, da den skal være god at gå i, sidde godt på foden og have en lidt bedre beskyttelse af bl.a. tæerne. Er du ude efter et par vandresandaler, kan du derfor med fordel gå efter et par lukkede sandaler, der beskytter tæerne med diverse rødder og sten på vejen.


Sandaler med god komfort

Ligesom med alt andet fodtøj er det vigtigt, at sandalerne sidder godt på ens fødder. Heldigvis er det, takket være velcro og justerbare remme, gode muligheder for at tilpasse sandalerne, så de sidder, som de skal. Uanset om dit barn har brede eller smalle fødder er det muligt at finde et par sandaler, der sidder godt. Der er stor forskel på, hvor og hvordan remmene sidder på de forskellige modeller, og om remmene er forede eller ej. Det kan derfor være en god idé at prøve dem på for at mærke, om de sidder godt og behageligt på lige præcis dit barns fødder.

En anden ting, der gør meget for komforten i et par gode sandaler, er stødabsorberingen. De fleste, der har mærket forskellen på et par vandrestøvler og et par billige klipklapper ved, at stødabsorbering i sålen gør en enorm forskel for, hvor behageligt fodtøjet er at have på. I vores sortiment finder du både mere enkle og lette sandaler og mere vandre-egnede sandaler med god stødabsorbering.


Teva – Sandalernes konge

Historien om Teva startede i 1984, da en amerikansk flodguide i Grand Canyon ved navn Mark Thatcher indså, at der inde i alle mennesker er en eventyrlysten sjæl, der venter på at blive sluppet fri. Det eneste, der holder folk tilbage fra at jagte eventyret, er, at de mangler noget, der kan give dem tryghed til at springe ud i det. Derfor opfandt han den moderne sandal, som vi kender den i dag, og lagde grundstenene for Teva.

Tevas første sandal var en simpel klipklap med en rem fra et velcro-ur, men i dag leverer firmaet nogle af verdens bedste vandresandaler. Sandalerne fra Teva giver stabilitet og tryghed, så alle har mulighed for at udfolde sig i naturen, som de vil, uden at skulle bekymre sig om noget.

Navnet Teva kommer fra det hebraiske ord for natur. Som logo bruger firmaet hopi-indianernes symbol for vand og venskab. De tre værdier er stadig synlige i dag, hvor Teva er synonymt med frihed, natur og udendørsliv – Og et firma med stort fokus på miljø og beskyttelse af vandveje og floder. Med et par sandaler fra Teva er du derfor godt klædt på. De er skabt til at blive brugt i det fri og lægger op til at bevæge sig ud på nye eventyr.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker