Tilbehør, børnebeklædning

Når vinteren nærmer sig, er det godt, man kan trække en dejlig varm hue over hovedet og et par gode handsker på hænderne, så man er klar til årets helt store sneboldkampe og snemandsbygning. På vandreture kan et ordentligt par sokker gøre en kæmpe forskel for komforten på turen.

1 vare

pr. side
Stigende orden
  1. Hestra Baby Zip Luffe
    Hestra Baby Zip Luffe
    299,00 kr
    • 1
    Indlæser lager...

1 vare

pr. side
Stigende orden

Børnesokker til hverdag og fritid

De rigtige sokker eller strømper kan gøre en kæmpe forskel for komforten i dine sko – Både til hverdag og når du er ude og vandre. Et godt par vandresokker med merinould sørger for god svedtransport og begynder ikke at lugte lige så tidligt som sokker i bomuld eller syntetiske materialer. Til de kolde vinterdage, holder ulden fødderne varme. Regner det, og skal du have dit barn i et par gummistøvler, er det en god idé med et par tykke sokker nede i, så de ellers til tider gnavende støvler kun generer minimalt.

Varme handsker til de små hænder

Når kulden rammer Danmark, er det godt med et par gode, varme vanter til at holde de små hænder varme på vej til skole, til spejder eller når snemanden skal bygges. Skal der leges i skolegården, er et par vandafvisende luffer med reflekser og sikkerhedsstropper et hit. De bliver ikke væk og dit barn kan altid ses med dem på.

Hold hovedet… varmt

Selvom man tit får at vide, at man skal hold hovedet koldt, er det nu alligevel meget rart at kunne holde varmen på de kolde vinterdage. Her er det en god idé med en hue eller et pandebånd.

Undgå ondt i halsen

Det er måske svært helt at undgå sygdom, når vinteren rammer, men med et godt halstørklæde til dit barn, kommer du langt. Vælg et tørklæde i flotte farver og lad det blive en af outfittet – Det er bedre praktisk og smart.

Buff - Alt i én

Måske ved du ikke, hvad en Buff er, og måske har du allerede et helt lager af dem derhjemme. Om ikke andet, er det en genial opfindelse, der består af et halsrør med et væld af anvendelsesmuligheder. Halsrøret kan bruges som halstørklæde, hue, pandebånd, grydelap, forbinding og meget mere. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Har du ikke en Buff allerede, vil du ikke fortryde at investere i en. Særligt på skiferien er den et hit grundet dens mange anvendelsesmuligheder.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker