Trøjer & T-shirts, børn

Få dit barn godt klædt på med langarmede trøjer, kortærmede t-shirts og varme fleecejakker. Her på siden finder du både praktiske og flotte trøjer til børn, der fungerer både til hverdag og fritid, sommer og vinter.

2 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Columbia Rugged Ridge Sherpa Fleece, junior
  Columbia Rugged Ridge Sherpa Fleece, junior
  449,00 kr
  Indlæser lager...
 2. 510731_Columbia-Y-Fast-Trek-Jacket-jakke-1887852_433.jpg
  Columbia Fast Trek fleece, junior
  299,00 kr
  • S
  • M
  • L
  • XL
  Indlæser lager...

2 varer

pr. side
Stigende orden

Børnetrøjer til alle lejligheder

Uanset om det er sommer eller vinter, finder du altid en trøje eller t-shirt til dit barn i Spejder Sport. Vores sortiment byder på flotte kortærmede t-shirts med tryk og varme langærmede trøjer i flot design.

Find bomuldstrøjer og t-shirts i flotte farver til børn, der både passer til kusinens konfirmation og vild leg på legepladsen.


Beskyttelse mod myg og andre kryb

I vores sortiment finder du et udvalg af trøjer med Insect Shield-teknologien, der gør, at myg og andre kryb ikke kan stikke igennem trøjen. Meget myggespray indeholder kraftige kemikalier, der ikke er gode for vores, og specielt ikke vores børns hud.

Insect Shield-beskyttelsen holder 70 vaske og kan hverken lugtens eller ses. Samtidig udgør det ingen sundhedsrisiko. Derfor er en trøje med Insect Shield et godt og sundt alternativt til de kradsbørstige myggesprays.


Fleecejakker til friluftsliv og vinterhalvåret

Når vinteren rammer Danmark, er det godt at kunne give børnene et ekstra lag varmt tøj på, så de ikke fryser, når snemændene skal bygges og kælkebakken besejres. Derfor er det en god idé at have en fleecetrøje liggende i skabet eller i barnets skoletaske.

Fleecetrøjen fungerer godt som et mellemlag under jakken, når I skal ud i kulden. Bliver aktivitetsniveauet højt, og får dit barn varmen, kan fleecejakken hurtigt tages af igen og komme på, når pulsen falder igen i pausen.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker