Undertøj

Der er ikke noget bedre end en lang dag under åben himmel med ungerne. Men skal dagen blive en succes, skal I allesammen være klædt ordentligt på fra yderst til inderst. I Spejder Sport sælger vi verdens bedste uldundertøj til børn og juniorer fra norske Devold og vores eget mærke, Asivik.

9 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Asivik Wool T-shirt, junior
  Asivik Wool T-shirt, junior
  269,00 DKK
  Indlæser lager...
 2. Devold Duo Active trøje, junior (8-16 år)
  Devold Duo Active trøje, junior (8-16 år)
  399,00 DKK
  Indlæser lager...
 3. Devold Duo Active Long Johns, junior
  Devold Duo Active Long Johns, junior
  399,00 DKK
  Indlæser lager...
 4. Asivik Wool Pant, junior
  Asivik Wool Pant, junior
  299,00 DKK
  Indlæser lager...
 5. Asivik Wool Crewneck, junior
  Asivik Wool Crewneck, junior
  299,00 DKK
  Indlæser lager...
 6. Devold Duo Active Long Johns, børn (str. 2-8år)
  Devold Duo Active Long Johns, børn (str. 2-8år)
  99,00 DKK Før 299,00 DKK
  Indlæser lager...
 7. Devold Duo Active Long Johns, børn (str. 2-8år)
  Devold Duo Active Long Johns, børn (str. 2-8år)
  99,00 DKK Før 299,00 DKK
  Indlæser lager...
 8. Devold Duo Active trøje, børn (str. 2-8år)
  Devold Duo Active trøje, børn (str. 2-8år)
  99,00 DKK Før 299,00 DKK
  Indlæser lager...
 9. Devold Breeze bukser, børn
  Devold Breeze bukser, børn
  174,50 DKK Før 349,00 DKK
  Indlæser lager...

9 varer

pr. side
Faldende orden

Undgå frysende og overophedede børn

Skal man have et højt aktivitetsniveau ude i vinterkulden, er det en god idé at overveje en ekstra gang, hvad man tager på. Selvfølgelig skal man ikke fryse, når man går ud af døren, men man skal heller ikke få det for varm, når aktivitetsniveauet stiger. Vi anbefaler, at man klæder sig selv og sine børn efter 3-lags princippet, der indebærer et svedtransporterende lag inderst, et isolerende lag i midten og et vind- og vandtæt lag yderst. Dette giver optimal mulighed for at holde varmen, men samtidig komme af med overskydende varme – Og så giver det dig muligheden for at smide et lag, hvis du skulle få det for varmt

Langt undertøj er perfekt som inderste lag

Når du klæder dig efter 3-lags princippet, bør dit inderste lag tøj bestå af et sæt langt undertøj. Vælger du skiundertøj i merinould, er du sikret det bedste resultat i de kølige temperaturer. Merinoulden holder dig varm, når du fryser, men har samtidig en evne til at køle dig ned, hvis du skulle få det for varmt. Merinoulden er samtidig længere tid om at begynde at lugte af sved end almindelig bomuld og syntetiske fibre, så du kan derfor bruge undertøjet et par dage i træk uden problemer. Skal dit barn afsted på spejderlejr, er et godt sæt langt undertøj i merinould et hit både under tøjet på de kolde dage og som nattøj i soveposen på de kølige nætter.

Det bedste fra begge verdener

Vil du have et sæt langt undertøj til børn, der er bare lige dét bedre end et sæt i ren merinould, kan du vælge et sæt af Devolds DuoActive-serie. Devold DuoActive består af to strikkede lag med fin Total Easy Care merinould på ydersiden og Thermo Cool ECO2 på indersiden. Det avancerede tolagssystem varmer, når det er koldt, og hjælper dig af med overskudsvarmen, når det er varmt. Det inderste lag, Thermo Cool ECO2, er en højkvalitets funktionsfiber, som giver optimale fugttransporterende egenskaber, mens ulden på ydersiden har enestående isolerende egenskaber, der sørger for, at du holder dig varm, selv hvis du skulle blive våd.