Børneundertøj

Vil du gerne undgå frysende og overophedede børn? For at en dag under åben himmel med dine børn kan blive en succes, er det vigtigt med ordentlig påklædning. Fra yderst til inderst. Sæt uld og undertøj sammen, og du får skøn komfort, der holder på varmen. Uldundertøj er uundværligt, og du kan bruge det hjemme i Danmark, men også på skiferien. I Spejder Sport sælger vi verdens bedste uldundertøj til børn og juniorer. Blandt andet fra mærker som norske Devold og Asivik. Tjek udvalget ud herunder og gør vinteren til en leg!

6 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Asivik Wool Crewneck, junior
  Asivik Wool Crewneck, junior
  299,00 kr
  Indlæser lager...
 2. Asivik Wool Pant, junior
  Asivik Wool Pant, junior
  299,00 kr
  Indlæser lager...
 3. Devold Duo Active Long Johns, junior
  Devold Duo Active Long Johns, junior
  279,30 kr Før 399,00 kr
  Indlæser lager...
 4. Devold Duo Active trøje, junior (8-16 år)
  Devold Duo Active trøje, junior (8-16 år)
  279,20 kr Før 349,00 kr
  Indlæser lager...
 5. Devold Duo Active Long Johns, junior (8 - 16 år)
  Devold Duo Active Long Johns, junior (8 - 16 år)
  279,20 kr Før 349,00 kr
  Indlæser lager...
 6. Asivik Wool T-shirt, junior
  Asivik Wool T-shirt, junior
  269,00 kr
  Indlæser lager...

6 varer

pr. side
Faldende orden

Oplev komfort med uldundertøj

Undertøj i uld er din behagelige løsning til børnene, når temperaturen nærmer sig eller er under frysepunktet. For er der noget værre end at fryse, når vi går ud ad døren for at lege i vinterkulden? Omvendt kan for mange lag tøj og dårlig åndbarhed blive for varmt. Her spiller uld en særlig rolle, da det varmer, når det er koldt og ventilerer, når det er varmt. Det vil sige, at når børnene sveder, bliver fugt transporteret ud, uden at tøjet vil mærkes som vådt.

Hos Spejder Sport ønsker vi ikke, at dine børn hverken fryser eller har svært ved at komme af med fugt. Derfor har vi et spændende udvalg af uldundertøj, undertrøjer og skiundertøj til børn. Fælles for dem alle er den lækre kvalitet, som der følger med uld som materiale. Især er langt undertøj et perfekt valg som inderste lag. Bagefter er det bare om at klæde dig selv og dine børn efter tre-lags princippet. Det kommer ind vi på senere.

Hvad er der så godt ved uldundertøj, tænker du måske? De fleste af os har uld som materiale i klædeskabet, og det er med god grund. Uld har nemlig en unik evne til at regulere kropstemperaturen. Når børnene har et højt aktivitetsniveau i de kolde måneder, er det en god idé med et svedtransporterende lag af tøj. Blandt andet kan du finde merinould, der er god til både sommer og vinter. Så kan dine børn have det behageligt året rundt.

Der er forskellige slags uld og modeller, hvorfor du naturligvis kan finde flere slags uldundertøj og skiundertøj til børn hos os:

 • Tætsiddende og løse bukser i uld
 • Lækre undertrøjer i uld
 • Uldtrøjer af ren merinould
 • Farver og størrelser op til 16 år
 • Mærker som Duo og Asivik


Varmt og dejligt skiundertøj til børn

Lyder skiundertøj til børn i uld som en dårlig idé? Eller er du i tvivl, om materialet lever op til dine krav? Uld har måske et ry for at kradse og klø på huden. Heldigvis har vi her hos Spejder Sport sørget for, at dine børn kan have det behageligt, når de er aktive og slapper af i uldtøj. Flere af vores modeller er nemlig lavet i den blødeste merinould. Dette materiale har tyndere fibre end andet uld, hvorfor kun få vil opleve ulden som generende.

En anden god fordel ved merinould er, at det er længere om at lugte af sved end almindelig bomuld og syntetiske fibre. Du kan derfor bruge undertøjet et par dage i træk uden problemer. Skal dit barn afsted på spejderlejr, er et godt sæt langt undertøj i merinould et hit både under tøjet på de kolde dage og som nattøj i soveposen på de kølige nætter. På den måde sparer du både på mængden af vasketøj og utilfredse børn.

Vil du have et sæt langt undertøj til børn, der er bare lige dét bedre end et sæt i ren merinould? Så kan du vælge et sæt af Devolds DuoActive-serie. Devold DuoActive består af to strikkede lag med fin Total Easy Care merinould på ydersiden og Thermo Cool ECO2 på indersiden. Det inderste lag, Thermo Cool ECO2 giver optimale fugttransporterende egenskaber. Ulden på ydersiden har enestående isolerende egenskaber, der sørger for, at du holder dig varm, selv hvis du skulle blive våd.


3 tips: Klæd dig godt på med uldundertøj

Når det kommer til valget af uldundertøj, er der nogle ting, du bør være opmærksom på. Det er nemlig relevant, at både du og dine børn holder sig tørre og varme, når det er tid til leg i sandkassen eller skitur. Ikke alene vil det rigtige undertøj i uld give den bedste glæde i sneen, men materialet vil også være blødt og behageligt mod huden. Selv hvis det er sommer, kan uld være med til at absorbere den værste sved, så huden kan ånde.

 • 3-lags princippet: Skal børnene have et højt aktivitetsniveau ude i vinterkulden, er det en god idé at overveje, hvad de tager på. Her anbefaler vi, at du klæder dig selv og dine børn efter 3-lags princippet. Det indebærer et svedtransporterende lag inderst, et isolerende lag i midten og et vind- og vandtæt lag yderst.

 • Pasform: Ligesom dit uldundertøj skal være tørt og åndbart, skal det også sidde ordentligt på dig og børnene. En tætsiddende pasform kan hjælpe med at komme af med fugten og ud i det næste lag. Sidder familien indenfor og hygger, kan løse bukser i uld og uldtrøjer sagtens fungere, afhængig af varmebehov.

 • Merinould: Siger temperaturen minusgrader, er det en fordel med undertøj af merinould. Det bløde og varme materiale har en masse naturlige egenskaber. Dog er det langsommere til at blive tørt end syntetiske stoffer. Klik på de enkelte varer her på siden, hvor der står brugbar information om varen.

Få flere af vores gode råd om at holde varmen på pisten.


En uldundertrøje gør kulde til sjov

Køb uldundertøj hos Spejder Sport. Når du er tør på kroppen, holder du bedre på varmen og har langt mere overskud til nyde friluftslivet. Derfor er det ekstra vigtigt med et godt og funktionelt lag inderst. Vi håber, at du er blevet klogere på valg af uldundertøj her hos Spejder Sport. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os eller besøge en af vores mange butikker. Vores imødekommende personale står klar til at vejlede dig, så du kan gøre et godt køb.


Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker