Børnefodtøj

Et par gode sko til dine børn er vigtigt og ligesom i vores sortiment til voksne, sørger vi altid for at have et bredt udvalg af fritidssko, vandressko, vandrestøvler, gummistøvler og vandresandaler til børn. Her på siden kan du se vores store udvalg af børnesko og støvler til alle formål.

Børnesko til hverdagsbrug

Børn bruger deres sko hver dag, og derfor gør det ikke noget, hvis de både er praktiske og flotte. I Spejder Sport finder du børnesko i forskellige modeller, former og farver, så der er noget til enhver smag.

Når du finder det par sko, du ønsker, vil vi anbefale, at du sørger for at vedligeholde det godt. Vi sørger for, at alle vores sko er lavet i gode, holdbare materialer, så med den rigtige pleje kan du få glæde at skoene i mange år fremover.

Børnesandaler til sommerbrug

Sandaler findes i et utal af afskygninger. I Spejder Sport har vi valgt at føre et udvalg af praktiske, holdbare og stødabsorberende børnesandaler, der ikke kun sørger for god ventilation til fødderne, men som også er gode at gå i, så man ikke bliver træt i fødderne af at have dem på en hel dag på stranden eller en hel uge på sommerlejr med spejderkammeraterne.

Klik ind på vores side med børnesandaler og find alt fra flotte og farverige sommersandaler til praktiske og stødabsorberende vandresandaler.

Børnestøvler til vinter, vandring og regnvejr

Når temperaturen falder eller man skal ud i kuperet terræn er det godt at skifte skoene ud med et par støvler, der går lidt længere op ad anklen og på benet, så du får god ankelstøtte og ekstra varme.

På vores side med børnestøvler finder du både varme vinterstøvler, solide vandrestøvler og vandtætte gummistøvler – Så kan du være godt dækket ind både i det regnfyldte efterår og i de kolde vintermåneder.

I tvivl om størrelsen?

Hvis du ikke liiiige kan huske, hvilken størrelse det nu er, at Caroline eller Magnus bruger i sko, er det heldigvis nemt at finde frem til.

Tag først et A-4 papir og læg mod væggen. Placer barnets fod på papiret med hælen mod væggen. Det bedste resultat opnås, hvis fødderne flugter, og kropsvægten fordeles jævnt på begge fødder. Barnet skal helst stå oprejst uden at læne sig mod væggen.

Marker længden på dit barns fod ved det længste punkt (sædvanligvis storetåen) på papiret og mål længden fra kanten af papiret til markeringen.

Følg derefter størrelsesguiden nedenfor til at finde frem til, hvilken størrelse dit barn skal bruge.

Størrelsesguide:
  • Str. 32 = 202 mm
  • Str. 32,5 = 207 mm
  • Str. 33,5 = 211 mm
  • Str. 34 = 215 mm
  • Str. 34,5 = 219 mm
  • Str. 35 = 223 mm
  • Str. 36 = 236 mm
Tip! Vidste du, at fødderne på børn i alderen 3-11 år normalt vokser cirka 10 mm om året? Husk derfor et voksetillæg på 15-20 mm.

Vedligeholdelse af børnefodtøj

Børn kan ikke bruge deres fodtøj for evigt – Enten vokser de ud af det eller også går det i stykker. Det første kan vi desværre ikke hjælpe med, men vi er eksperter i at pleje fodtøj, så det holder længere.

Det bedste ved at sørge for at vedligeholde børnesko er, at det holder længere og derfor kan gå i arv til det næste barn i rækken kan få glæde af dem, så du sparer både pengepungen og miljøet for et nyt par sko.

Det mest enkle tip til at passe godt på skoene er at sørge for at vaske dem, når de er blevet mudrede og give dem jævnlig pleje.

Hvordan, du plejer dine sko bedst, afhænger af materialet. Der er nemlig forskel på, hvordan man vedligeholder sko i læder, ruskind, tekstil og gummi.

Læs vores store guide til vedligeholdelse af sko og støvler og find det du mangler i vores udvalg af produkter og tilbehør til vask, pleje og imprægnering af fodtøj.

Et godt råd er at gå efter PFC-fri skoimprægnering – Det er langt mindre skadeligt for både mennesker og for miljøet. Læs mere om PFC her.

Du kan også se, hvordan du imprægnerer dine støvler, her:

Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder