Brænde
Før musen henover billedet for at zoome

Brænde

DKK 199,00
   På lager
Antal
Varenummer: 505901
Det siges, at man kan kende en mand på hans brændestabel og valg af motorsav.
Der er noget dybt tilfredsstillende ved at stå med øksen i hånden, time efter time og tænke én tanke. Til bunds. Eller slet ikke tænke. Et stykke fysisk arbejde, der tilmed foregår udendørs i smukke omgivelser i haven, ved sommerhuset eller på ødegården.
'Brænde' er en inspirerende fagbog, der kan lære de fleste brændeentusiaster noget om fyringens ædle kunst. Bogen er skrevet med et glimt i øjet, mens Lart Mytting selv har arbejdet for at lære om brænde. Nordmanden har rejst norden rundt og besøgt små gamle samfund, da vi i dag slet ikke har samme overlevering af erfaring mellem generationer. Han har nysgerrigt lyttet og søgt efter de små finurligheder, der gør arbejdet lettere eller sjovere.
Han har i bogen samlet nogle af de møder og færdigheder, så du også kan få glæde gavn af dem, i dit eget arbejde med brændet. Bogen er fyldt med fakta om at hente, save, kløve, stable og tørre sit eget træ, men bogen kommer også ind på miljøaspekter, redskaber og brændeovne, såvel som glæden og den æstetiske side af sagen. Interesserer du dig for brændefyringens ældgamle håndværk, bør 'Brænde' altså være en fast (og slidt) del af din bogsamling.

Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse