Bogen om Bålmad
FIND I BUTIK
{{ store.zipCode }} {{ store.city }}
- {{ weekDay.translated.name }}:
- {{ formatTime(businessHour.businessHour.start) }} - {{ formatTime(businessHour.businessHour.end) }}
Beskrivelse
Beskrivelse
Flot og velillustreret inspirations- og opskriftsbog til bålmad
Med ”Bogen Om Bålmad” giver kok og TV-vært Nicolai Tram og hans kone Eva masser af tips, gode råd og ikke mindst opskrifter på mad over bål.
Bogen er fyldt med flotte billeder, der i tillæg til de mange gode opskrifter, giver masser af inspiration til kunsten at lave mad over bål.
Om Bålmad
"I lang tid har det at lave mad over bål været noget spejdere og elitesoldater har haft patent på, mens vi andre har været henstillet til at grille pølser i bar mave på terrassen.
Men mad over åben ild er for alle og ikke kun for friluftsentusiaster, Det er sanseligt og upraktisk på den fede måde. Det handler lige så meget om den tid, du bruger, mens du laver maden, som det handler om at spise den.
Bogen om Bålmad giver dig forslag til bålretter i forskellig sværhedsgrad, den lærer dig at bygge og tænde bål, giver dig et indblik i ildens ni liv samt alt hvad du har brug for at lære for at tæmme ilden.
Du finder de klassiske opskrifter som Chili Con Carne og ristede kastanjer, men også mere udfordrende retter som kræver koncentration og overskud - og det er en god ting.
For hvis der er noget bogens forfattere vil opnå med denne bog, så er det at give læseren frihed til med god samvittighed at sætte sig ved bålet og med maden som påskud se på flammerne od lade roen falde over sig.
På den både er dette måske den første kogebog, hvor maden er det næst vigtigste. Det vigtigste er dig.
Bålmad er nemlig også åndelig nærig og den ro, der følger med, når du ser ind i flammerne, finder du ingen andre steder.”
Specifikationer
Specifikationer
Mærke | DIVERSE |
---|---|
Varenummer | 509931 |