Brændere og tilbehør

I Spejder Sport har vi brændere til mange formål. De klassiske Trangia stormkøkkener er med tiden blevet opdateret og fås nu til både gas og multifuel. Skal det være let, har vi masser af små brændere, der enten monteres direkte på gasdåsen eller forbindes via en brændstofslange - sidstnævnte står ofte mest stabilt.

Klassisk, kraftfuld og letvægt


I Spejder Sport finder du brændere til ethvert eventyr.

Trangiaen er en fast følgesvend for rigtig mange friluftselskere, og den gamle klassiker kan også fås i en ultralet aluminiumlegering, for dig der går op i at pakke så let, som muligt.

Vi har selvfølgelig Trangia køkkener i flere størrelser og varianter, hvoraf langt de fleste brænder på sprit. Det er dog muligt at opgradere alle sættene med både gas og multifuelbrændere, så dit køkken leverer varen, selv når det er hundekoldt. Uanset hvilken model, du vælger, får du en unik og robust konstruktion med super varmeudnyttelse.

Med en brænder fra Optimus får du masser af kraft til din madlavning, uanset om du vælger at bruge flydende eller fordampet gas eller multifuel. Skal du have dit allerførste brændersystem, kan du vælge at købe et helt sæt fra Optimus, hvor du får alt med, du skal bruge, ligefra gryde til grydesvamp, vindskærm og stormtændstikker.

Stabilitet giver sikrere madlavning


Når du har gang i udekøkkenet med varme gryder, pander og væsker, er det vigtigt, at sikkerheden er i top. Nogle brændere har et integreret støtteben, men ellers er det heldigvis nemt at få lidt ekstra stabilitet under komfuret ved hjælp af fx en sammenklappelig gasbeholder. Så kan du roligt hive den store gryde frem, når der skal kokkereres til hele selskabet.

Opbevaring af brændstof på turen


Det er godt at have en decideret brændstofflaske med på turen, så I tydelig kan se, hvad der er i, og derfor ikke tager fejl af benzin og drikkevand i farten. En hærdet brændstofflaske er desuden lavet til at kunne klare friluftslivet med alt, hvad det indebærer af transport og tryk.

Lav bålmad hvor som helst


Foretrækker du at lave mad over bål, og vil du slippe for både at tænke på trefod og vindforhold og samtidig undgå at efterlade en sveden plet i naturen, så kan du overveje en bushbox eller woodstove, som de også kaldes. De er nemme at samle og skille ad igen og optager minimal plads i din rygsæk. Ideel til dig, der går efter så let oppakning som muligt.

Optænding sker med enten brænde, smågrene og kogler eller f.eks. brænderen fra din Trangia. Bushbox'en kan nemlig også sagtens bruges som vindskærm, så du kan lave mad på trods af blæst. Så skal du bare lægge grillpladen på, og du er klar til at sætte gryden over ilden.
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder