Mærker
4 stk
1 stk
Priser
5 stk

Camping- og familietelte

Her hos  hos Spejder Sport har vi et stort udvalg af familietelte og camping telte.

Ferie i familietelt og camping telt er den frieste form for ferie, du kan byde dig selv og familien. Vil i videre, pakker i blot campingteltet sammen og kører til næste destination. Vi fører alt fra 4 personers til 6 personers camping telte.

I denne kategori har vi camping og familietelte fra de populære brands Outwell og  Robens.

Bedst sælgende

Klik og læs mere om camping telte og familietelte her

Familietelte og camping telte i praksis

På campingpladserne rundt omkring ser man efterhånden flere og flere der vælger at holde ferien i camping telt – eller familietelt som det populært også kaldes. Og det kan vi faktisk sagtens forstå – der er nemlig en masse fordele ved at holde ferien i et camping telt frem for en campingvogn.

Mindre besvær under ferien med et familietelt

Med et familietelt i bagagerummet er du ikke besværet af at køre rundt med en campingvogn bag på bilen, med alle de begrænsninger det fører med sig. Det kræver naturligvis at der er plads i bagagerummet til teltet, men ellers kan der nemt suppleres med en tagboks til tøjet, og du vil dermed stadig værenoget mere mobil end campingvognene.

Test altid campingteltet hjemmefra

Vi anbefaler altid, at du rejser dit familietelt mindst én gang inden I tager det ”rigtigt” i brug- og det er af flere årsager. For det første kan du være i den uheldige situation at der mangler en stang, er en fabriksskade på teltet eller lignende, og det er alt andet lige bedre at opdage dette hjemme i haven end på en campingplads i Toscana. Det skal dog siges at vi praktisk talt aldrig oplever at der har været problemer med fabriksnye telte, men for pokker hvor ville det være ærgerligt hvis du var en af de første.

Førstgangsindtrykket på campingpladsen

En campingplads er et sted, hvor man er til fri skue for alle de andre gæster. Og har du først prøver at rejse camping teltet eller familieteltet en gang eller to vil du virke noget mere rutineret, når du bliver bedømt på dine evner af alle de andre campister.  Med den rette øvelse, vil I faktisk kunne rejse et kæmpe familietelt hurtigere end de fleste kan nå at bakke deres campingvogn på plads og få den klargjort til brug.

Og når I skal afsted igen er det heller inden sag at pakke camping teltet sammen igen.

Alt-i-alt synes vi faktisk at ferien i et camping telt er en af de mest fleksible ferieformer der findes – netop fordi man kommer så nemt frem og tilbage mellem destinationerne, og man er meget mere fri til at lade ferien gå derhen hvor vejret og lysten leder jer.

Materialevalg til familieteltet

Der findes naturligvis også forskellige kvaliteter af camping telte. Som en hovedregel vil vi godt vove at påstå, at pris og kvalitet hænger godt sammen, men med lidt basisviden om materialerne er du meget bedre klædt på til at tage det rigtige valg.

Aluminiums- eller kulfiberstænger til dit familietelt

Stængerne er som regel lavet i enten kulfiber eller aluminium. Til  familietelte er aluminium klart at foretrække. Aluminiumstængerne er nemlig langt stærkere en kulfiberstængerne, og der medvirker at et camping telt der er rejst med aluminiumsstænger står langt bedre hvis det begynder at blæse eller regne. Og faktisk er det også nemmere at rejse teltet med aluminiumstænger, da de blødere kulfiberstænger gør teltet noget mere ”levende” når det skal rejses.
Hold øje med om der er bund i teltet – eller mulighed for at tilkøbe en. En bund i teltet giver nemlig et meget bedre indeklima, da der ikke opstiger fugt fra undergrunden ind i teltet.

Ligeledes kan det være en god idé at se om teltets dug er rip-stop forstærket. Det viser sig som små tern i materialet, og er med til at forhindre at en evt. lille rift udvikler sig til den store katastrofe.

God fornøjelse med din næste ferie i camping teltet – Vi er sikker på at både du og resten af familien kommer til at nyde det!
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse