Columbia Peakfreak XCRSN II Low Outdry sko, herre
Før musen henover billedet for at zoome

Columbia Peakfreak XCRSN II Low Outdry sko, herre

DKK 999,00
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 506440

Kom tørt igennem vådt terræn

Med en vægt på ca. 350 gram pr. sko er det ingen belastning at benytte disse sko på hårdhændede vandreeventyr igennem sjap og sjask.

Med Columbias egen åndbare og vandtætteOutDry-teknologi holdes din fødder tørre, når du traver igennem skovens vandpytter. Techlite-mellemsålen sørger for, at skoene føles behagelige - selv efter langvarigt brug.

Skoens Omni-Grip- teknologi giver ydermere et fantastisk greb uanset hvilket miljø, du bevæger dig igennem.

Columbia Peakfreak XCRSN II Low Outdry er en sko, der er designet til brug i naturen. Du kan sagtens bruge den som en behagelig og tør hverdagssko, når vejret skifter på vej hjem fra arbejdet.

Vedligeholdelse

Skyl jævnligt skoene med lunkent vand både ind- og udvendigt. Dette opløser og fjerner salt- og svedrester fra skoenes membran. Fyld skoene ud med sammenkrøllet avispapir og tør dem ved stuetemperatur (det kan godt tage et par dage).

Indimellem bør skoene imprægneres. Til dette anbefaler vi TOKO Eco Shoe Proof & Care 500, som er en sprayimprægnering, der er særligt velegnet til vandtæt og åndende fodtøj i læder og tekstil. Lad skoene tørre i minimum 12 timer ved stuetemperatur efter påføring af imprægneringen.    

Vil du vide mere om, hvordan du giver dit fodtøj mest muligt kærlighed, kan du læse vores udførlige guide til vedligholdelse af sko og støvler her.

Detaljer

  • OutDry-teknologien holder dig tør
  • Techlite sørger for en beskyttende stødpude
  • Omni-Grip giver skoen et godt greb i ethvert terræn
  • Vægt: 350 gram pr. sko
  • Farve: Blaze

Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse