Columbia Redmond Mid vandtæt, dame
Før musen henover billedet for at zoome
Columbia Redmond Mid vandtæt, dame
Columbia Redmond Mid vandtæt, dame

Columbia Redmond Mid vandtæt, dame

DKK 899,00
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 507178
Columbia Redmond Mid waterproof er en let vandresko til kvinder. Det lille skaft giver mere størrem, hvilket giver en følelse af god føling med underlaget.

Lad tankerne flyve

... mens dine fødder er stærkt forankret til jorden. Denne støvlet fra Columbia er udstyret med deres bedste vandtætte og åndbare konstruktion. Redmond har en Omni-Tech™ menbram, som gør skoen vandtæt og åndbar.

En let, stødabsorberende Techlite-mellemsål giver komfort og støtte, når ruten begynder at vige fra stierne. Ydersålen er avanceret og profileringstødabsorberende, hvilket sikrer et godt fodfæste på glatte eller mudret underlag.

Vedligeholdelse

Skyl jævnligt skoene med lunkent vand både ind- og udvendigt. Dette opløser og fjerner salt- og svedrester fra skoenes membran. Fyld skoene ud med sammenkrøllet avispapir og tør dem ved stuetemperatur (det kan godt tage et par dage).

Indimellem bør skoene imprægneres. Til dette anbefaler vi TOKO Eco Shoe Proof & Care 500, som er en sprayimprægnering, der er særligt velegnet til vandtæt og åndende fodtøj i læder og tekstil. Lad skoene tørre i minimum 12 timer ved stuetemperatur efter påføring af imprægneringen.    

Vil du vide mere om, hvordan du giver dit fodtøj mest muligt kærlighed, kan du læse vores udførlige guide til vedligholdelse af sko og støvler her.

Detaljer:

  • Let vandtæt vandresko til sommerbrug
  • Skåret specielt til kvinder
  • Overdel: Kombineret ruskind læder, mesh og bånd
  • Mellemsål: Techlite ™ letvægts mellemsål til langvarig komfort med overlegen dæmpning
  • Ydersål: Omni-Grip ™ non-marking traction gummi med en robust stødabsorbering
  • Vægt: 342 gram (str. UK 7½/38½)

Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse