Genåbning af butikker & forlænget byttefrist

 

16 ud af vores 21 butikker holder åbent fra mandag den 1. marts

De af vores butikker, der er beliggende i storcentre, holder, som følge af de seneste restriktioner, fortsat lukket for almindeligt salg og service. Det drejer sig om: Spejder Sport Magasin, Spejder Sport Amager, Spejder Sport City 2, Spejder Sport Rødovre og Spejder Sport Rosengårdcentret.

Find åbningstiderne for din lokale Spejder Sport her

  

Du kan handle trygt i Spejder Sport

Når du besøger vores butikker, kan du være sikker på, at vi gør alt, hvad vi kan, for at passe godt på os alle sammen. Vi opfordrer til, at du handler alene, ligesom vi følger myndighedernes anbefalinger i forhold til afspritning, rengøring og afstand.

Du vil også opleve, at vi lokalt skilter tydeligt med, hvor mange kunder der må være i butikken af gangen (1 kunde pr. 10 m2), så du stadig kan kigge på fedt grej i trygge rammer.   

 

Shop online og få leveret gratis til butik

Vores webbutik er naturligvis åben. Her leverer vi helt som normalt, og det er igen muligt at vælge levering til 0 kr. til de butikker, der har fået lov at åbne.

 

Forlænget byttefrist t.o.m. 28. marts 2021

Du kan være helt rolig – vi har nemlig forlænget byttefrist af julegaver (samt almindelige køb foretaget i webshoppen under nedlukningen) helt frem til d. 28/3, så du kan nå at bytte dine gaver i en af vores 16 åbne butikker.

Du skal blot huske, at produktet skal leveres retur ubrugt, i originalemballage og så skal du have en kvittering eller et byttemærke på dit produkt. Og husk, at du som medlem af vores Kundeklub har 365 dages returret under samme betingelser. 

 

Produkter i butikker

Det er ikke muligt i webshoppen at købe eller reservere produkter, som kun er tilgængelige i butikkerne. Vi opfordrer til, at du kontakter din lokale butik på forhånd og forhører dig om den eller de varer, du er interesseret i.

De butikker, der ligger i storcentre, er fortsat lukkede for alt salg og service, så hvis du ser en vare her, du ønsker, må du desværre vente, til disse butikker åbner igen.

Til gengæld får vores webbutik løbende nye produkter, og leverancer af allerede gamle kendinge, så hold dig ajour her. Dog vil vi erfaringsmæssigt gøre opmærksom på, at finder du et produkt, som du kraftigt overvejer at købe, skal du nok ikke vente længe.

 

Vi holder løbende denne side ajour og orienterer dig her om eventuelle ændringer og frister.