Cykelpendleren

Er du typen, der bruger flere timer på cyklen end i dit eget hjem? Eller kæmper du dig bare dagligt igennem turen til arbejde på cykel?

Her på siden finder du udstyr, der kan være med til at gøre dine timer på cyklen endnu federe. Forkæl f.eks. dig selv med et par lækre cykelhandsker, en smart sadeltaske eller et af de andre lækre pendler-produkter nedenfor.

Læs også artiklen "Den nemme vej til cykelpendling"

Grej til cykelpendling

At cykle på arbejde er meget populært i Danmark  - Og dette er ikke uden grund! At starte dagen med frisk luft giver god energi til dagens arbejde. Er du typen, der dagligt cykler til arbejde, finder du her på siden et udvalg af produkter specielt til dette formål. Dette er uanset om cykelpendling er en daglig aktivitet eller noget, der kun sker, når bilen er løbet tør for benzin.

Mange leder efter en god cykelpendling rygsæk og derfor har vi i vores udvalg inkluderet et par af de lækre Osprey Talon og Tempest rygsække, der er perfekte til cykelpendling. Udover den gode størrelse, har de to tasker den fordel, at de har plads til drikkesystem og har et smart LidLock-system på fronten, hvor cykelhjelmen kan fastgøres.
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder