Cykeltasker

I vores udvalg af cykeltasker finder du cykeltasken til alle formål. Hvad enten du skal på den traditionsrige cykelferie Bornholm rundt, tværs gennem Europa eller bare gerne vil have lidt ekstra plads på cyklen. Så finder du cykeltasken til formålet her.

Hold styr på grejerne med en cykeltaske

Cykeltasker er et must for dig, der både bruger den tohjulede i hverdagen og på ferier. Her får du masser af praktisk opbevaringsplads, uden at det generer dig, mens du cykler. I Spejder Sport har vi både store og små cykeltasker i god kvalitet, som du kan regne med. For hvis der er noget, man skal have med på tur, så er det grej, der kan klare lidt af hvert.

Hav tingene lige ved hånden med en styrtaske

En styrtaske er oplagt til dig, der gerne vil have de vigtigste ting inden for kort rækkevidde. Her kan du opbevare pung, pas, mobil og andre småting, der skal være nemme at få fat i, men stadig beskyttet mod regn, slud eller støv.

Vores styrtasker i Spejder Sport kan selvfølgelig nemt klikkes af og på, så du hurtigt kan tage tasken med ind i supermarkedet, eller når det er tid til is pause på turen.  

Cykeltasker til hverdag og ferie

Hvis du gerne vil undgå at have for meget vægt på ryggen til og fra job, eller hvis du vil slippe for store poser på styret, kan opbevaringstasker på cyklen gøre det hele meget nemmere. Her får du masser af plads til alt lige fra arbejdscomputeren til indkøb og sportstøj.

Cykeltaskerne er også uundværlige på årets cykelferie, hvor du får brug for al den plads, din cykel kan tilbyde, uden at det kan mærkes, når du tramper afsted i pedalerne.  

Vi har selvfølgelig alt, hvad du skal bruge af bagagebærere og bærerammer, så du nemt kan montere dine cykeltasker på både for- og baggaflen.

Ingen tur uden lappegrej

Har du også prøvet at måtte trække hjem pga. glemt lappegrej? Det gør man kun én gang. Eller indtil du har fået fat i en lille sadeltaske, hvor der er er plads til både pumpe, ekstra slange og lappegrej.

Den lille sadeltaske vejer næsten ingenting og placeres, så du nærmest ikke opdager, at den er der. Så behøver du aldrig mere at lade en punktering sætte en stopper for din tur. Du kan endda få plads til en lille energidrik eller proteinbar også – og så er der nærmest ikke den nødsituation, du ikke kan klare.

Klik mobilen sikkert fast på styret

Når du skal finde vej på ferien (eller bare på cykelstierne herhjemme), er det smart at kunne klikke telefonen fast på styret og slippe for at fiske telefonen frem, hver gang du skal se kortet på mobilen.

Det er både mere sikkert for dig og meget nemmere, når du er steder, hvor du har brug for vejvisning. Husk bare et vandtæt etui, så du ikke får ødelagt mobilen, når du skal finde vej i uvejret.
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder