Handsker og skoovertræk til cykling

Hold hænderne varme og tæerne tørre med handsker og skoovertræk, når du er afsted på den tohjulede. Begge dele er nemme lige at have i styrtasken, så du hurtigt kan pakke dig ind, hvis kulden slår til, eller regnen falder.

Vil du cykle på job? Så læs artiklen "Den nemme vej til cykelpendling" lige her.

Find cykelglæden i al slags vejr med den rette beklædning

Der er ingen grund til at lade cyklen stå, fordi vejret ikke makker ret. Måske er du allerede en af dem, der gladeligt (eller stædigt) snupper den tohjulede i al slags vejr – både på pendlerturen, på landevejen og i skoven. Måske vil du bare gerne i gang med at cykle noget mere. Ikke desto mindre fortjener du glæden ved godt cykelgrej, der holder dig varm og tør, og det kan vi heldigvis hjælpe dig med.

Hold fødderne tørre på cykelturen

Slip for bøvlet med skiftesko og gummistøvler og hav i stedet altid et par gaiters eller skoovertræk liggende klar i din cykeltaske.

Alle vores gaiters og skoovertræk er lavet i kraftige materialer, der slutter godt til om foden og er nemme at tage på. Alle de modeller, vi fører, holder effektivt vand, skidt og snavs væk fra dine fødder og er samtidig så slidstærke, at du trygt kan give den gas i pedalerne.

Tørre og varme hænder gør cyklingen sjovere

Når du skal vælge cykelhandsker, skal du først og fremmest kigge på årstiden, selvfølgelig, og dernæst, hvad der er for en slags cykling, du skal bruge dem til.

Hvis du kører MTB eller anden form for høj-intensitet cykling, er det en god idé at vælge cykelhandsker, der sidder sæt, er velventilerede og har gelepolstring i håndfladerne til at tage imod stød og bump på turen.

Til pendler turen har vi også de helt klassiske cykelhandsker, der er både vind- og vandtætte og ikke mindst synlige i trafikken ved hjælp af reflekser.

For mange er en god allround handske en god investering, da den både kan bruges på hverdagens og weekendens cykelture samt søndagsturen i skoven. Her kommer vi selvfølgelig ikke udenom at nævne svenske Hestra, der laver nogle af de allerbedste handsker i verdenen – også til cykling.

Her kan du få handsker til alle tænkelige vejrforhold, hvor pasformen i top, så du har et godt greb om styret og en god fingerfornemmelse, der gør, at du nemt kan betjene gear og bremser.  
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder