Damer

Både i vores butikker og online finder du et stort udvalg af dametøj, der dækker alt fra en funktionel regnjakke til hverdagsbrug, velsiddende cargo shorts til festivalerne og lette kjoler og nederdele til strandturen.

Vi fører et stort udvalg af alle former for dametøj fra nogle af verdens førende producenter af funktionel beklædning. Læs mere om vores fritidstøj til kvinder i bunden.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om vores outdoor dametøj her:

GODT KLÆDT PÅ TIL HVERDAG
Vi fører tøj til kvinder fra mærker som:

Bergans – Dametøjet fra Bergans er kendetegnet ved deres fantastisk snit og pasform til nordiske kvinder. I vores sortiment fra Bergans finder du skaljakker, skalbukser, skijakker, skibukser, softshell, skjorter, vandrebukser, zip off bukser i velsiddende damesnit

Fjällräven – især kendt for deres ikoniske Fjällräven bukser, der også kommer i damemodeller, men i vores sortiment af Fjällräven dametøj finder du også Fjällräven shorts, dameskjorter, fritidsjakker, velsiddende striktrøjer m.m.

Patagonia – Dametøjet fra Patagonia dækker et bredt område fra tekniske skaljakker til høj alpint brug, regntøj og regnbukser til hverdagsbrug, velsidddende fleecejakker til kvinder og let sommertøj som shorts og kjoler til rejse- eller strandbrug

Columbia – fra Columbia fører vi Zipoff bukser til kvinder, cargo shorts, skjorter, skijakkker, skibukser m.m.

Hestra – skihandsker, skivante, cykelhandsker, læderhandsker m.m.

Kühl – Bukser, shorts, skjorter m.m.

Devold – uldundertøj, sweatre m.m.

Aktive kvinder, der både vil se godt ud og have en garderobe der fungerer i alt slags vejr, bliver godt klædt på hos Spejder Sport.

Dig, der dagligt cyklependler finder hos os et stort udvalg af regntøj
til kvinder. Vores regntøj pakkes let og kompakt sammen, så det kan lægge i cykeltasken eller rygsækken, så det altid lige ved hånden, hvis vejret slår om.
Ud over regntøj finder du også et stort udvalg af godt overtøj til kvinder hos os. En af vores funktionelle favoritter er softshell til damer. Softshell jakken fungerer bare godt og er et super valg til det omskiftelige danske vejr, der kan byde på alt fra byger til dage med høj sol og kold blæst.
 
Du finder også i sortimentet både lette og kraftige dunjakker til kvinder. Sidder du meget i bilen og skal bare have lidt ekstra isolation er en let dunjakke fra Patagonia et super valg. Er du afsted med offentligt transport og skal stå stille og vente på bus eller tog har du glæde af en kraftigere dunjakke. Eventuelt en model, der er forstærket med et vandtæt ydermateriale.
Spejder Sport - udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

salg@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse