Damebukser

Spejder Sport har samlet alt det bedste inden for bukser til aktiv brug. Derfor finder du her på siden både slidstærke vandrebukser til fjeldturen og bløde fleecebukser, der kan bruges efter en lang dag på ski – Og alt derimellem.

Varer 49-49 af 49

Side
pr. side
Faldende orden
 1. Bergans Vemork bukser, dame
  Bergans Vemork bukser, dame
  489,30 DKK Før 699,00 DKK
  • M
  • XL
  Indlæser lager...

Varer 49-49 af 49

Side
pr. side
Faldende orden

Vandrebukser og tights

Til vandreture og ture i vildmarken er det altså bare rart med et par vandrebukser, der er lavet til formålet. Den gode bevægelsesfrihed og slidstyrke, du får i et par gode vandrebukser, gør, at du kan give den fuld gas, når du er på tur, uden at skulle bekymre dig om, om bukserne nu også kan følge med. Er du mere til et par stramme tights, kan du også få vandretights til dette formål. Vandretightsene er super behagelige og med forstærkninger på bagdel og knæ, kan de sagtens holde til, at du sidder på den stenfyldte skovbund og holder pause eller støtter knæet mod jorden for at tænde op i bålet. Vores udvalg af tights byder selvfølgelig også på træningstights og yogatights, der kan bruges nede i fitnesscentret eller til at tulle rundt i derhjemme i weekenden.

Vandtætte bukser til regnfyldte dage

Et godt par regnbukser er et must, når kalenderen siger september og vi går ind i efteråret. En cykeltur i regnvejr kan være en sur start på dagen, men smider du et par skalbukser ud over arbejdsbukserne, kan du møde tør op, som om intet var hændt. Til vinterens sneklædte eventyr har vi selvfølgelig også vandtætte bukser, der er forede, så de kan bruges som overtræksbukser eller skibukser på skiferien.

Ekstra varme eller hyggebukser til en søndag på sofaen

Mangler du lidt ekstra varme under dine tynde skalbukser, er et par fleecebukser gode at smide indenunder. De har god bevægelighed og giver godt med ekstra varme. Grundet fleecebuksernes bløde materiale, fungerer de også perfekt til en søndag i hyggens tegn.

G-1000

Fjällrävens G-1000 stof er en klassiker inden for vandrebukser. Fjällräven mener selv, at G-1000 formentlig er ”det bedste friluftsmateriale i verden”. Behandlet med Grønlandsvoks har G-1000 stoffet en lang række favorable egenskaber. Det er vand- og vindafvisende, men stadig åndbart og beskytter dig samtidig mod både myg og solens UV-stråler. Samtidig er det enormt slidstærkt og er derfor, for mange, blevet en favorit, når det kommer til vandreudstyr. Ønsker du en mere miljøvenlig model, kan du vælge Fjällrävens G-1000 Eco, som er fremstillet af genbrugspolyester og økologisk bomuld. Så kan du passe på miljøet samtidig med, at du får vandrebukser i topkvalitet.

2-i-1 zip-off bukser

Der er ingen tvivl om, at shorts er en favorit, når vi skal udenfor i sommervarmen, men hvad hvis man fx skal på vandretur med let oppakning, men ved, at temperaturen kan skifte afhængigt af tidspunktet på døgnet? Hvor man det ene øjeblik kan have brug for at nyde sommervarmen på sine bare ben og det næste skal igennem et filtret krat, men ikke har plads i rygsækken til mere end ét par bukser? Svaret er zip-off! Zip-off bukser er lange bukser, hvor den nederste del kan lynes af, så bukserne fungerer som shorts. Du får derfor en 2-i-1 buks, der det ene øjeblik kan fungere som lange vandrebukser og 2 minutter senere som shorts. Lynlåsen kan dog for nogle virke generende, og det er derfor en smagssag, om man foretrækker zip-off bukser eller almindelige shorts. Uanset hvad, kan man ikke komme udenom, at den besparede vægt i tasken er værd at tage med i sine overvejelser. Hvis du er presset på plads, kan du også vælge en roll-up buks, der giver dig mulighed for at korte noget af længden på dine bukser af på turen. De kan til hver en tid nemt og hurtigt rulles ned igen, hvis du skulle begynde at fryse eller terrænet kræver en længere buks.

Viser butikker tættest på
Der er ingen butikker