Handsker

Her finder du et godt udvalg af varme luffer til skiferien, tyndere handsker til de kolde morgener på cyklen eller den helt tynde linerhandske til løbeturen eller som ekstra isolering.

Vær godt klædt på på hænderne

Der er en masse at vælge imellem i vores sortiment af handsker, vanter og luffer: 3-fingrede skihandsker til pisten, når du har brug for et godt greb med tommel- og pegefingeren, vanter til skovturen, der holder vind og vand ude, læderhandsker til køreturen, så du er sikret et godt greb om rattet eller cykelstyret og praktiske handsker til havearbejdet er blot nogle af de ting, vores sortiment byder på.

Hestra - Læderhandsker af højeste kvalitet

Svenske Hestra er en af verdens førende producenter af handsker og luffer til skiløb, friluftsliv og andre aktiviteter i det fri. Hestra laver handsker i skind og uld, så du er sikker på at få materialer af højeste kvalitet. Hestras skindhandsker til herrer og damer er de perfekte vinterhandsker, da de er er godt isolerede og dejligt forede, så du kan holde varmen selv i bidende kulde.

Hestra har fokus på miljø og holdbarhed i deres produktionen. Dette afspejles i deres produkter, der holder længe, og i Hestras filosofi om at bygge beskyttelsen af dine hænder mod kulden op med flere lag. Dette betyder f.eks. at du kan skifte det inderste lag af handskerne uden at skifte hele handsken, hvilket mindsker både råvareforbruget og miljøbelastningen.

Hestras skihandsker og hverdagshandsker designes i samarbejde med erfarne friluftsfolk, så du er sikret et par handsker, der er gennemtestet og kan holde til lidt af hvert, når du vælger et par handsker fra Hestra - Uanset om du vælger slidstærke læderhandsker eller varme uldluffer.

Få hjælp til valg af de rigtige handsker

Med de mange forskellige handsker, vanter og luffer i vores sortiment er mulighederne mange - og måske lidt uoverskuelige. Derfor har vi udarbejdet fem gode tips, der kan hjælpe dig igennem handskejunglen og frem til de handsker, der matcher dit behov og giver dig den bedste oplevelse.

Du kan læse vores artikel 5 tips til valg af handsker her.
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder