Vindjakker til damer

Mangler du en vindtæt jakke til fin brug eller til cykelturen om morgenen? Så se vores fristende sortiment af vindjakker til dame herunder. Populære mærker som Fjällräven og et effektivt design giver dig god bevægelsesfrihed og kvalitet til ethvert behov. Find den helt rigtige vindjakke til dame herunder, og beskyt dig selv fra at blive nedkølet af vinden.

2 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Fjällräven Stina jakke, dame
  Fjällräven Stina jakke, dame
  1.699,00 kr
  • S
  • M
  • L
  • XL
 2. Columbia Heather Canyon Softshell, dame
  Columbia Heather Canyon Softshell, dame
  699,00 kr Før 899,00 kr
  • S
  • M
  • L
  • XL

2 varer

pr. side
Stigende orden

Lette vindjakker til blæst og regn

En hylende vind, let støvregn og andet dårligt vejr. Når du skal løbe en tur om efteråret, på skovtur i weekenden eller pakke let til vandreturen, så er en god jakke lige så essentiel som gode sko. Det er nemlig vigtigt at være ordentligt klædt på - og det er netop, hvad vindjakker til damer kan hjælpe med. Uanset om du mangler en flot jakke til cykelturen, langrend, vandring og hvor du ellers kan møde hård vind.

 

Vindjakker til damer er ikke det bedste valg, hvis der kommer et stort regnskyl. Til gengæld kan du stadig få en pæn model med gode, vandafvisende egenskaber og naturligvis sikre dig god vindbeskyttelse. Samtidig får du god åndbarhed, så du ikke sveder for meget. Du kan altså stadig bruge vindtætte jakker, selvom der falder et par dråber ned fra himlen.

 

Hos Spejder Sport har vi blandt andet et bredt udvalg af populære, vindtætte jakker til damer. Her får du forskellige farver, mærker, slidstærk polyester og økologisk bomuld i lækker kvalitet. Sammenlignet med de vandtætte jakker er vores vindtætte jakker nemmere at ånde i og er som oftest af et blødere materiale. Du kan for eksempel vælge mellem en almindelig jakke , en anorak, en jakke med stormhætte og en helt uden hætte. Så kan du bestille lige den jakke til damer, der passer til netop dit behov.

 

Glæd dig derfor til at kaste dig ud i et eventyr. Med din nye vindjakke til damer får du:

 

 • Enkel og funktionel stil til en gåtur gennem byen og i de norske skove
 • Bæredygtig skaljakke med membran og åndbart design mod vind og vejr
 • Populære mærker som Fjällräven og Bergans i et sporty udtryk
 • Solid og kraftig polyester, lav vægt og smarte lommer samt justerbar hætte

 

Er du et friluftsmenneske ligesom os? Eller vil du bare gerne have et pænt hverdagslook uden at give afkald på kvaliteten? Hvad end du vælger, så får du moderigtig design og funktionalitet i alle vores vindjakker til damer. Med andre ord: En moderne jakke til dig, der er aktiv, når du er udenfor, og som har brug for let overtøj til turen.

 

Hvilken vindtæt jakke til damer skal jeg vælge?

Kort fortalt er en vindtæt jakke med til at beskytte dig mod vind, regn og udvendig slitage. Derfor fungerer den rigtig godt i hverdagen, men også til alt fra bjergbestigning, skiløb og vandreture, afhængigt af vejret. Præcis hvad, der er den optimale vindjakke til dig, er selvfølgelig individuelt. Dog er der visse overvejelser, du bør gøre dig.

 

Membran, åndbarhed og G-1000 stof

Skal du en tur i de norske fjelde og opleve naturen fra sin mere rå side? Så er det vigtigt med overtøj, der er robust, isolerende og komfortabelt. Her har blandt andet Fjällräven designet jakker med G-1000® stof. Det er et tætvævet materiale bestående 65 procent polyester og 35 procent bomuld. Det er desuden meget vigtigt, at du kan ånde i jakken. På den måde bliver du ikke fugtig og derfor også nedkølet.

 

Smarte lommer og en aftagelig hætte

Det er også relevant, at du let kan komme til dine sager. Kig derfor efter sidelommer og inderlommer til nøgler, pung, kort eller mobil. Så behøver du ikke tage rygsækken af undervejs. Samtidig er det en fordel, hvis du vælger en model med aftagelig hætte. Så kan du være beskyttet mod kulden på blæsende dage og tage den af, når det er varmt.

 

Den rette størrelse og et varmt lag tøj

Uanset om du er dame eller herre, så bør du stadig iklæde dig et varmt lag tøj. I sommermånederne kan du for eksempel bruge jakken, som den er, men når vinden tager fat i efteråret, bør du have en tyk trøje under jakken. Tænk derfor også over størrelsen, og om du kan have forskellige lag tøj under, mens du stadig har stor bevægelighed i den.

 

Få flere bæredygtige og moderne jakker til damer

Bæredygtighed i både design, men også i holdbarhed, viser sig at blive mere vigtig, jo mere knap ressourcerne på jorden bliver. Hos Spejder Sport har vi derfor jakker lavet af økologisk bomuld og genbrugspolyester. Kig for eksempel efter Eco-Shell, der er fremstillet af genbrugspolyester og imprægneret med flourcarbonfri beskyttelse.

 

Se vores samlede udvalg af damejakker her.

 

Har du spørgsmål til vores udvalg, tilbud eller lignende? Tøv ikke med at kontakte os - enten på e-mail, i en af vores mange butikker eller ved at ringe til kundeservice. Hos Spejder Sport er vi erfarne i stort set alle slags behov til friluftslivet. Også når det gælder vindjakker til damer. For dig betyder det en tryg service, du kan stole på. Se åbningstider og information til kundeservice her.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker