Vindjakker

Mangler du en jakke til fin brug eller til cykelturen om morgenen? Spejder Sport har samlet en række vindtætte jakker i forskellige modeller og mærker, så du kan finde en, der passer til netop dit behov, hvad end den skal bruges på skovturen eller som overtøj til weekendens fornøjelser.

3 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Columbia Rainy Creek regnjakke, dame
  Columbia Rainy Creek regnjakke, dame
  979,30 kr Før 1.399,00 kr
  • S
  • XS
  Indlæser lager...
 2. Endura Pakajak jakke, dame
  Endura Pakajak jakke, dame
  449,00 kr
  • S
  Indlæser lager...
 3. Columbia Grandeur Peak Parka, dame
  Columbia Grandeur Peak Parka, dame
  979,30 kr Før 1.399,00 kr
  • S
  Indlæser lager...

3 varer

pr. side
Faldende orden

Vindtætte jakker til blæst og regn

En vindtæt jakke er en jakke, der beskytter dig fra at blive nedkølet af vinden og samtidig giver dig god bevægelsesfrihed. Sammenlignet med de vandtætte jakker er vindtætte jakker nemmere at ånde i og er som oftest af et blødere materiale. At en jakke ikke er vandtæt, betyder ikke nødvendigvis at den er ubrugeligt i regnvejr. Størstedelen af de vindtætte jakker er nemlig vandafvisende, hvilket gør, at de kan bruges, selv hvis der skulle falde et par dråber ned fra himlen.

Anorakker og stormhætter

Vores vindtætte jakker fås i mange forskellige modeller og farver. Du kan fx vælge mellem en almindelig jakke og en anorak eller en jakke med stormhætte og en helt uden hætte. Så kan du vælge den jakke, der passer til netop dit behov, uanset om du står og mangler et ekstra lag til løbeturen eller lidt at lune dig med på turen i skoven.

Økologi i tøjafdelingen

Hos Spejder Sport vægter vi bæredygtighed højt, så vi alle kan nyde godt af vores smukke natur i mange år endnu. Derfor har vi blandt vores vindtætte jakker også et udvalg af produkter lavet af økologisk bomuld og genbrugspolyester. Fx er Fjällrävens prisvindende Eco-Shell fremstillet af genbrugspolyester og imprægneret med flourcarbonfri imprægnering. Derudover er alle emissioner fra produktion og transport klimakompenserede.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker