Kjoler og nederdele

Der er intet, der siger sommer som nederdele og kjoler, og hos Spejder Sport har vi fundet bedste udvalg af netop disse til både fjeldvandringen og weekendturen til Paris. Størstedelen af vores udvalg er fremstillet i økologiske materialer, så du kan være med til at beskytte miljøet samtidig, mens du ligner en stjerne på dansegulvet.

2 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Fjällräven High Coast kjole, dame
  Fjällräven High Coast kjole, dame
  599,00 kr
  • L
  • S
  • XL
 2. Fjällräven High Coast Dress, dame
  Fjällräven High Coast Dress, dame
  599,00 kr
  • S
  • M
  • L
  • XL

2 varer

pr. side
Stigende orden

Kjoler og nederdele til hverdag og fest

Sommerkjolesæsonen er for mange højdepunktet på året. Derfor finder du et stort udvalg af skønne sommerkjoler til hverdag og festlige lejligheder i vores sortiment. Er du mere til nederdele end kjoler, har vi også et stort udvalg af disse - Både mønstrede sommernederdele og hverdagsnederdele i neutrale farver.

Hvorfor ikke være fin i felten?

Ofte kræver vandreturene, at vi trækker i sports-bh og store striktrøjer, mens vi knokler afsted, bakke op og bakke ned, men hvorfor ikke peppe vandreturen med kæresten lidt op ved at vandre velklædt rundt i en, til formålet designet, kjole? Så kan du nyde solens stråler og føle dig fin, mens du viser, hvor sej du er på vej op ad bjerget. En vandrekjole eller vandrenederdel tager helt sikkert din næste turs outfit til næste niveau.

Fin som en nederdel, praktisk som et par shorts

Har du gået og undret dig over, hvordan du designet fra nederdelen og funktionerne fra shortsene på én og samme tid? Columbia har regnet den ud: Skirt + Shorts = Skort! Et skort er en nederdel med shorts skjult indenunder. Du får derfor en 2-i-1 beklædningsgenstand, der både kan bruges i fjeldet og på dansegulvet. Den er særligt praktisk, når den længere vandretur byder på både terræn og byture, og oppakningen kræver, man vælger sit tøj med omhu.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker