Shorts til damer

Så snart kalenderen siger juni eller temperaturen rammer 20 grader, er der ingen undskyldning for ikke at hoppe i shortsene. Spejder Sports udvalg af shorts byder både på praktiske modeller, du kan bruge på cykelturen eller den aktive ferie og mere stilrene modeller, der kan bruges til hverdag, på stranden eller storbyferien.

Shorts til alle formål

Vores udvalg af shorts byder på lidt af hvert til forskellige aktiviteter. Det skyldes, at vi i Spejder Sport gerne vil tilbyde vores kunder udstyr til alle slags eventyr, hvad end de er til mudret mountainbiking i skoven eller flerdagsture i det norske fjeld.

Du finder derfor både stramme shorts til cykling og slidstærke shorts til vandring i vores sortiment - Og alt derimellem. Enkelte modeller kommer med udtagelige Clickfast-indershorts, så du let kan tilpasse dine shorts til dagens aktivitetsniveau.

Vores vandreshorts kommer blandt andet fra vandrebuks-eksperterne hos Fjällräven. Deres slidstærke G-1000 stof gør sig nemlig lige så godt i et par shorts som i deres længere modeller.

Til strandturen har vi blandt andet vandafvisende shorts fra miljøbeviste Patagonia, der gerne producerer i genanvendte materialer.

Vi har også et stort udvalg af hverdagsshorts i neutrale farver, som med fordel kan matches med en pangfarvet t-shirt, og lækre træningsshorts til løbeturen eller træningen i fitnesscenteret.

Kært barn har mange navne

Capri bukser, knickers, stumpebukser, trekvartbukser, piratbukser… Ja, kært barn har mange navne. Uanset hvad du kalder dem, er de et hit, når det er for varmt til lange bukser og for koldt til shorts.

Tag dem på til gåturen ved vandet eller vandreturen i skoven, hvor en køligbrise eller en længere periode med skygge hurtigt kan sætte en dæmper på en varm sommerdag.
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder