Strømper

Et par gode vandresokker med forstærkninger, flade syninger og perfekt pasform kan gøre forskellen mellem succes og fiasko på vandreturen. Og til de kolde vintermåneder bliver de varme sokker hurtigt hverdagens helte. Se vores store udvalg af sokker og strømper til friluftsliv, ski og hverdag her på siden.

Gode sokker fra førende producenter

En sten i skoen kan være enormt generende og ødelægge både humør og motivation på selv den fedeste vandretur - Det samme gælder, hvis du hopper i skoene i et forkert par sokker. For små, for store, for kolde eller for varme - Problemerne kan være mange! Men heldigvis kan du nemt løse problemet med strømperne fra vores sortiment, der byder på noget til enhver smag og enhver lejlighed.

Du finder sokker fra et udvalg af førende producenter, blandt andet merinould-eksperterne hos Devold, vandresokke-mestrene hos Thorlo og vores eget velkendte mærke Asivik, hvor du får kvalitet til budgetvenlige priser.

Vandresokker til højt humør

Vil du sikre dig, at humøret forbliver højt på vandreturen, er det en god idé at investere i et ordentligt par vandresokker. Dette kan være med til at forhindre vabler og generende folder på sokkerne.

I Spejder Sport har vi et stort udvalg af vandrestrømper, så du finder helt sikkert noget, der opfylder dit behov, uanset om du er til uldstrømper eller polyester. Vores sortiment byder blandt andet på vandresokker specielt designet til brug i militærstøvler eller andre højskaftede støvler, avancerede vandresokker strikket til smalle fødder, som er særligt velegnede til piger, og frottéstrikkede sokker, der minimerer fiktionsvarmen og forebygger vabler.

For at undgå vabler, vælger nogle at bære to par sokker, når de er ude og vandre; en liner-sok inderst og en normal vandresok udover. Dette tager noget af friktionen og mindsker derfor risikoen for vabler. Liner-sokken kan også være med til at give ekstra varme til fødderne på de kølige dage.

Vil du undgå vabler, er et andet godt tip at fjerne al hård hud fra fødderne, inden du drager på eventyr.

Luksusstrømper til hverdagsbrug

Vil du sætte lidt krydderi på hverdagen, kan det gøres med et par lækre hverdagssokker i merinould. Devold har lavet et par ankelsokker specielt til dette formål, men du kan selvfølgelig vælge frit blandt alle merinouldsokkerne i vores sortiment - De varmer alle lige godt, når mandagen rammer og vandrestøvlerne fra weekendens tur bliver skiftet ud med kondiskoene eller de fine læderstøvler.

Merinould har mange fantastiske egenskaber, blandt andet kradser merinould mindre end almindeligt uld og de bakterier, der normalt får ens tøj til at lugte af sved, har sværere ved udvikle sig i merinould - Derfor går der længere tid, før merinoulden lugter. Af disse grunde egner uldsokkerne sig lige så godt til hverdag som på vandreturen.

Varme skisokker til den lange dag på pisten

Udstyret skal være i orden, når man rammer pisterne. Ellers kan det hurtigt blive en lang dag med kolde fødder og sure miner. Derfor har vi sørget for at have et godt udvalg af skistrømper, så du kan være godt klædt på, når du bevæger dig ud på dit sneklædte eventyr.

Vælg en model fra skieksperten Salomon eller få value for money med vores eget mærke, Asivik. Merinoulden i sokkerne holder dine fødder varme, når det er koldt, men hjælper også med at køle dem af, hvis de skulle få det for varmt.

Et godt tip at tage med på vejen, hvis du ofte får kolde fødder, når du er ude på ski, er at tørre strømperne helt igennem om natten. Brug tørreskab eller støvlevarmere for at kunne starte med tørre og varme strømper og husk, at støvlerne helt sikkert også trænger til at blive tørret godt og grundigt. Med varme fødder bliver dagen bare bedre på pisterne.

Løbesokker i høj kvalitet

Er du til trailrunning eller korte søndagsløbeture rundt i kvarteret, er et par gode løbestrømper en god idé. Gode sokker er altså bare mindst lige så vigtige som godt fodtøj, og sammen danner de et vigtigt grundlag for næsten alle aktiviteter.

Vælg et par af løbesokkerne fra vores sortiment eller prøv dig frem med en af vores varme vandresokker i merinould, hvis du skal ud og løbe, når frostgraderne har ramt Danmark.
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder