T-shirts og toppe til damer

Spejder Sports udvalg af t-shirts og toppe byder på alt fra hurtigtørrende t-shirts til sommerens mountainbiketure til økologiske bomulds t-shirts med tryk til hverdagsbrug. Så kan du finde netop den t-shirt, der passer til dig, uanset om du skal en tur i vildmarken eller blot mangler en flot t-shirt til kontoret.

Dame t-shirts og toppe til hverdag og fritid

Gode hverdags t-shirts bør man ikke gå ned på. Derfor har vi samlet et stort udvalg af flotte overdele i skønne farver, der passer perfekt til et par shorts i sommerhalvåret eller under en cardigan i efteråret.

Vores t-shirts er lavet i lækre materialer. Til de miljøbevidste, har vi økologiske t-shirts til damer og t-shirts lavet af genbrugspolyester, til dem, der ønsker god temperaturregulering både i varme og kulde, har vi et udvalg af t-shirts i merinould, og til dem, der er trætte af at blive ædt op af myg på turene til de svenske skove, har vi bomulds t-shirts med Insect Shield, der holder myggene på afstand – Det er de perfekte sommer t-shirts, hvis du skal tilbringe sommerferien i de svenske skove.

Til de varmere måneder har vi et stort udvalg af dametoppe, der fungerer godt både til en varm dag på stranden og en tur i træningscenteret.

Trænings t-shirts til den aktive livsstil

Er du typen, der dagligt cykelpendler på arbejde, eller nyder du blot i ny og nå at svinge jernhesten på landets skønne landeveje eller i skovens udfordrende terræn, har vi en række cykel t-shirts, der er skræddersyede til dette.

Cykeltrøjerne er lavet i et strækbart materiale med god bevægelighed og åndbarhed, så du blot kan koncentrere dig om at give den gas, når du tråder i pedalerne.

Vores udvalg af cykeltrøjer byder bl.a. på Adidas t-shirts til kvinder i 100% Climachill polyester.

Mangler du en sports t-shirt eller løbe t-shirt, kan vi anbefale vores uld t-shirts til damer. Alternativt kan en god bomulds t-shirt til damer også sagtens bruges til turen i fitnesscentret.

Merinould – Materialet over dem alle

Hos Spejder Sport elsker vi merinould! Udover at være dejligt varmt og betydeligt blødere end almindelig uld, er merinoulden også yderst temperaturregulerende, hvilket betyder, at du kan bruge det i varmt vejr såvel som koldt.

Uld har også en særlig evne til at holde på varmen, selv når det er vådt. Derved holder ulden på varmen, selv ved pauser, efter aktivt brug, da sveden i ulden ikke vil nedkøle dig som syntetiske fibre eller bomuld ellers ville.

Toppe og t-shirts i merinould til damer er perfekte som undertrøjer om vinteren og en stor fordel ved dem er, at de er længere tid om at lugte end trøjer i andre materialer. Dette er en stor fordel, når du har den på til hverdag, men så sandelig også, når du er i vildmarken og den nærmeste vaskemaskine er fire dagsvandringer væk.

Du kan også bruge din trøje eller t-shirt i merinould som det inderste lag, når du klæder dig efter 3-lags-princippet. Så kan du altid holde dig varm – Selv når du smider et af de andre lag.
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder