T-shirts og toppe

Er du på markedet efter en flot og alsidig overdel? Toppe og t-shirts til kvinder skal føles rare, se godt ud – og helst kunne bruges både på tur og på arbejde. Hos Spejder Sport finder du smarte t-shirts og bluser i kvalitetsmaterialer, der giver dig øget komfort - både til hverdag og på tur. Vi har fri fragt til butik.

1 vare

pr. side
Stigende orden
 1. Craghoppers NL Galena SS Top, dame
  Craghoppers NL Galena SS Top, dame
  299,00 kr
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL
  Indlæser lager...

1 vare

pr. side
Stigende orden

Find en T-shirt eller top til hverdag og aktivt friluftsliv

Gode hverdags t-shirts bør man ikke gå ned på. Derfor har vi samlet et stort udvalg af flotte overdele i skønne farver, der passer perfekt til et par shorts i sommerhalvåret eller under en cardigan i efteråret.

Der er ikke noget som at eje en pæn top, der både fungerer på job – enten alene eller under en åben skjorte og som varmt undertøj, når vinterkulden rammer. Der er absolut en win-win situation i vores bog. Skal man på vandretur er det endnu bedre med tøj, der har dobbeltfunktioner.

Alle vores t-shirts til dame er fremstillet i lækre kvalitetsmaterialer, der står distancen, uanset om de skal bruges til træning, vandreturen, til hverdag eller på arbejde.


Hold dig varm med en langærmet t-shirt til dame

Er du ikke til bare arme eller får du let gåsehud - så skal du bare stikke i en  langærmet t-shirt til dame eller en langærmet trøje i lige så god kvalitet. Der er mange at vælge i mellem og bliver du i tvivl er en fleece trøje med lynlås altid et sikkert valg. Den er temmelig varm, men med lynlåsen kan du ventilere kroppen og selvfølgelig vise den flotte top eller bluse du har på indenunder.


Forkæl dig selv (og miljøet) med en bæredygtig bluse

Vi vil gerne gøre vores for at værne om miljøet. Hos Spejder Sport bestræber vi os så vidt muligt på at tænke bæredygtighed ind i alle aspekter af vores forretning og dit friluftsliv. Derfor har vi en del t-shirts til kvinder i økologisk bomuld fra blandt andre Patagonia og DDS samt t-shirts og toppe lavet af genbrugspolyester i produktsortimentet.

Læs mere om Patagonias omstilling til økologisk bomuld


Nyd en aktiv livsstil med en t-shirt i merinould

Har du brug for en bluse, der både fungerer i varmt og koldt vejr? Så vil vi altid anbefale dig t-shirt til dame en i merinould – også selvom vi snakker forår og korte ærmer. En top i uld er varmeregulerende, så den transporterer faktisk fugten væk fra kroppen – i modsætning til mange syntetiske stoffer. Du vil derfor kunne nyde godt af uldens temperaturregulerende effekt, der giver dig en tør fornemmelse, selvom du sveder.

Hos Spejder Sport sværger vi til uld – især merinould. Hvis du gerne vil dykke ned i detaljerne, kan du læse vores artikel; Alt om uld.
Har du endnu ikke prøvet at træne i en t-shirt i merinould på, er det helt klart en af de ting, du bør unde dig selv. Merinould er perfekt træningstøj til aktiviteter med høj intensitet. Det giver måske sig selv, at fungerer godt som skiundertøj – men ved cykling og løb kan dets magi altså også være en fordel.

Vores Breeze-serie fra Devold er strikket i meget fin merinould med en finhed på 17,5 mikron. Det gør, at deres t-shirts og toppe altid føles bløde og behagelige mod huden. Som et ekstra plus er uld antibakteriel og selvrensende. Det er derfor det helt rigtige valg, hvis du cykler til arbejde eller skal på flere dages vandring. I modsætning til syntetiske stoffer, går der længere tid, før uld toppe og trøjer bør ramme vaskekurven.


En T-shirt der holder myggene væk

Er du myggenes livret? Så er der glædeligt nyt! Vi har nemlig flere bomulds t-shirts til damer fra Cragshoppers og Urban Quest, der er behandlet, så de holder myg, flåter og andet kravl på god afstand.

Vi ved om nogen, hvor stor en dæmper det lægger på havefesten eller teltturen, når flyvefanden og co. dukker op. De er derfor perfekte sommer t-shirts, hvis du tilbringer sommerferien i de svenske skove – Du kan selvfølgelig også få dem som langærmede t-shirts til damer.


Køb t-shirts damer hos Spejder Sport

Vi er mange, der stille store krav til vores t-shirts; de skal både være funktionelle, velsiddende, behagelig, have den rigtige farve - og samtidig gør det heller ikke noget, hvis de både kan bruges til træning og i hverdagen samt på kontoret. Vigtigt er det også at værne om miljøet med de rigtige materialer og gennem hensigtsmæssig og bæredygtig fremstilling, hvor der er tænkt i genbrugsmaterialer. Det er alt sammen emner, der er vigtige for os hos Spejder Sport og har vores helt store fokus. Derfor har vi gjort os umage med at samle et bredt udvalg målrettet vores kunders behov og det, de efterspørger.


Fem hurtige spørgsmål til t-shirt til kvinder

Har du spørgsmål er du mere en velkommen til at kontakte os eller besøge en af vores butikker nær dig. Vi har samlet de mest stillede spørgsmål herunder (og selvfølgelig besvaret dem) for at gøre det så nemt for dig som muligt.

Hvor finder jeg godt træningstøj?

Hos Spejder Sport finder du alsidigt træningstøj til et aktivt friluftsliv, hvad end det er vandring, løb, skiløb eller cykling. Vores tøj er i materialer, der står distancen, hvad angår komfort, funktionalitet og design. Er du til sjov print og logo-wear? Eller går du efter det strømlinede look? Vi har helt sikkert det, der falder i din smag.

Er merinould for varmt at træne i?

Et hyppigt tilbagevendende spørgsmål – men nej. Merinould transporterer effektivt varmen væk fra kroppen, men holder omvendt på den, når det er koldt. Holder du pause eller løber interval samarbejder ulden altså, så du holder en fordelagtig kropstemperatur. Uld kan vaskes men er antibakteriel og selvrensende og har bedst af blot at blive luftet. Lækkert blødt på huden og skønt at træne i – det er stærkt vanedannende!

Kan jeg vaske merinould i vaskemaskinen?

Ja, på uldprogrammet i en nyere vaskemaskine og vaskemiddel med lanolin. Det vasker og skyller nænsomt ved den korrekte og konstante temperatur (max 30 grader). Hindrer at ulden filtrer, krymper eller mister faconen. Ved vask i hånden kommer du nemt til at sjaske ulden rundt i kummen og vride vandet ud. Det går jo bare ikke. Du kvaser alle fibrene.

Hvordan tørrer jeg min merinould?

Efter vask i vaskemaskine er centrifugering en effektiv og mere skånsom metode, end hvis du vrider det våde tøj i hånden. OBS! Undgå at tørre uldtøj i tørretumbler eller i solen. Bred i stedet tøjet ud på et håndklæde i den rigtige facon, og lad det tørre stille og roligt.


Hvor ofte bør jeg vaske mit træningstøj?

Det korte svar er: Efter hver træning. Svedlugten gror nærmest fast i tøjet, hvis sveden sidder for længe og kan ikke længere vaskes væk med almindelig sæbe. Forlæng dit træningstøjs holdbarhed med disse enkle råd:

 1. Vask ved korrekt temperatur,
 2. Undgå tørretumbler,
 3. Undgå blegemidler og skyllemidler,
 4. Brug eddike i vaskemaskinens skyllebakke eller Nixwax Basewash til træningstøj.
Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker