Trøjer og veste til damer

Når mørket falder på, er det ofte overkroppen, der først begynder at fryse. Derfor er det altid godt at have en varm trøje, fleece eller vest med i tasken. Skal det være teknisk, kommer du næppe uden om den klassiske Warmpeace Sneaker.

Fleecetrøjer til hygge og vildmarksbrug

Fleecetrøjer er fantastiske som mellemlag, når du skal på ski eller i skoven, og de er gode at have ved hånden, hvis temperaturen falder i løbet af en sen sommeraften, hvor du sidder ude og nyder hygge og skumfidusristning i familiens skød.

En fleece er dog ikke bare en fleece. De varierer meget i udseende, funktion og hvordan de føles på kroppen. Outdoor-eksperterne fra Fjällräven har lavet en række lækre fleecetrøjer, som er perfekte til turen i vildmarken. De er lavet, så de passer perfekt under skaljakken og giver god bevælgsesfrihed. Warmpeace og Columbia gør sig også særligt bemærkede, når det kommer til outdoor-fleecetrøjer.

Skal du ikke i vildmarken, men mangler du derimod et ekstra lag at tage på til hverdag eller på de sommerlige weekendaftener, er Patagonias Better Sweater en vaskeægte hyggefleece, som ikke kun varmer godt med sine funktioner fra den tekniske fleece, men som også har et super flot design, der passer perfekt til både turen i vildmarken og til hverdag.

Vil du have en god allround-fleece, hvor du får value for money, har vi selvfølgelig sørget for at lave en Asivik-model, der er et hit både på kroppen og i pengepungen.

Uldtrøjer

Uldtrøjer findes i et væld af faconer og typer; tykke og tynde, med lynlås og uden, i merinould og i almindelig uld. Der er derfor noget for enhver smag og til enhver lejlighed.

Skal du hygge med strikketøjet og en varm kop te på den snekolde søndag, er en vamset uldsweater det helt rigtige tøj at iføre sig. Tager du derimod udfordringen op og begiver dig ud i kulden, er et lækkert mellemlag i merinould godt til at holde dig varm i kulden samtidig med, det køler dig ned, hvis du skulle få det varmt.

Netop på grund af denne temperaturregulerende funktion, er merinould en lige så tro følgesvend på sommerens fjeldvandring som på vinterhalvårets gåture i skoven. Samtidig med, at ulden sørger for, at du ikke bliver overophedet, har merinoulden den geniale funktion, at den er længere tid om at begynde at lugte af sved end almindelige bomuldstrøjer – Derfor er vi særligt glade for at have den med på vores længere vandreture, hvor bad og tøjvask er en luksus, vi kun sjældent oplever. At uld fortsætter med at isolere, selv når det er vådt, er blot en ekstra bonus.

Når dagens lange vandreture slutter af med afslapning rundt om bålet, kan uldtrøjen lægges som et varmende lag på dine skuldre og holde din ryg varm, mens bålet gløder varmer din forside. Dét er ægte lejrluksus.

Pullover og sweater til hverdagsbrug

Udover at tilbyde en masse tekniske mellemlag, trøjer med avancerede teknologier og outdoor-trøjer, har vi selvfølgelig også trøjer, der fungerer perfekt som hverdagstrøjer. Hvad med en lækker pullover eller en varm sweater til hverdagen? Med vores Asivik Skagerak sweater i uld får du en dejligt varm sweater i et flot sømands-look, der står rigtig godt til et par sorte jeans.

Med eller uden hætte?

Inden du beslutter dig for dit køb af trøje, bør du overveje, om du har behov for en hætte eller om denne ville være til gene for dig. Skal du ud, hvor vinden kan blæse koldt, kan det være rart med en hætte, der kan trækkes op over hovedet og give ekstra varme. Skal trøjen derimod bruges inden under en skaljakke, som i forvejen har hætte, kan det til tider være til mere gene end gavn at have hætte på trøjen.

Derudover gør hætten selvfølgelig også en del for looket, og skal trøjen blot bruges til hverdag er det blot et spørgsmål om smag og behag, om du ønsker en trøje med hætte eller uden.

Dobbeltlag = Dobbelt så godt

Om ovenstående er sandt, vil vi lade være op til dig. Om ikke andet, har du muligheden for at vælge en trøje med to lag i stedet for ét.

Bergans Vikke er en flot og lækker 2-lagstrøje til kvinder, der er lavet i uld og genbrugspolyester. Det dobbelte lag holder godt på varmen samtidig med, at det leder fugt væk fra kroppen. Trøjen er perfekt til cykleturene i det lune forår, til lidt forårsoprydning i haven eller som et varmt lag til kølige aftener.

Veste til de kølige sommeraftener

Vesten er en af de beklædningsgenstande, der slet ikke har fået nok opmærksomhed gennem tiden. Ikke nok med, at den giver god varme, lige der hvor man har allermest brug for det, den giver også god bevægelsesfrihed, hvilket vi som outdoor-folk er vilde med – Så er der nemlig masser af plads til at svinge armene, når brændet til aftenbålet skal hugges og teltet sættes op.

Vesten fås både som dunvest og som fleecevest. Dunvestene har masser af varme i sig og er yderst komprimerbare, mens den bløde fleecevest udgør en slidstærk følgesvend på både kanoturen og til weekendens havearbejde.  

Bæredygtigt tøjvalg

Hos Spejder Sport ønsker vi at passe på miljøet og på den natur, som vi elsker at komme ud og boltre og i. Derfor fører vi selvfølgelig også et udvalg af trøjer i økologisk bomuld, så du kan vælge et mere bæredygtigt alternativ, når du klæder dig på.

Enkelte af vores trøjer indeholder desuden genanvendt polyester, som er et bæredygtigt alternativ til nyproduceret polyester.

Insect Shield – Insektbeskyttelse på den sunde, lugtfri måde

Skal du ud, hvor myggene er mange, eller vil du blot undgå at blive ædt op af myg, når du sidder ude en lun sommeraften, kan du med fordel vælge en trøje med Insect Shield fra Urban Quest. Insect Shield-trøjerne fås i flere modeller til både herre, dame og junior, og de er geniale til friluftsaktiviteter både herhjemme, i de svenske skove og gennem Nepals jungle.

Insect Shield-teknologien består af en permethrinbaseret behandling, der beskytter mod mange typer af insekter. Særligt nyttigt er det, at den også holder de insekter væk, der kan borrelia, malaria og West Nile-virus. Tøjet beholder sin insekt-afskrækkende-funktion i 70 vaske og den permethrinbaserede behandling kan hverken ses eller lugtes.

Insect Shield giver dokumenteret beskyttelse og, vigtigst af alt, så udgør den ikke nogen fare for sundheden, som andre anti-insekt-præparater har været beskyldt for.
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder