Devold Breeze T-shirt, dame
Før musen henover billedet for at zoome

Devold Breeze T-shirt, dame

DKK 499,00
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 504262
Skal det være let, lækkert og funktionelt til brug både ude og inde – skal det være Breeze.

Breeze er strikket i tynd 100 % Total Easy Care merinould. Breeze er det blødeste og letteste beklædning i Devold kollektionen, og er specielt udviklet til dage med behov for let beklædning, der både er svedtransporterende og som holder dig varm, selv om du bliver fugtig på kroppen.

Breeze har et aktivt formskåret snit specielt til piger og er uden irriterende sømme, hvilket gør den perfekt til et aktivt brug. Den er strikket i tynd merinould hvis isolationsevne og komfortegenskaber langt overgår polyesterundertøjets - og derudover er uld ikke lige så modtageligt overfor svedlugt som kunststofmaterialer.

Udover de gode funktionelle egenskaber er Breeze i flotte farver, så du sagtens kan bruge T-shirten til afslappet fritidsbrug.

T-shirten er fremragende til højintense eventyr som løb, cykling vandring osv. eller bare som en let og varm T-shirt til dagligt brug året rundt.

Detaljer:
•150 gram / m2.
•Skåret specielt til piger
•Velegnet til: løb, cykling, skiløb, vandring med og uden rygsæk
•Materiale: 100 % Merino uld – fibertykkelse 17,5 micron
•Vask og vedligeholdelse: Maskinvask 40 grader – brug gerne uldvaskemiddel.  Kan tumbles ved lav temperatur (anbefales ikke).

Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse