Devold Expedition Zip Neck trøje, dame
Før musen henover billedet for at zoome

Devold Expedition Zip Neck trøje, dame

DKK 799,00
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 503548_1003
Med Devold® Expedition holder du dig varm og tør selv om temperaturen er adskillige grader under frysepunktet. Expedition er perfekt til aktiviteter i hård frost som alpint skiløb i Norge, vinterfjeldture, og stillestående aktiviteter om vinteren som f.eks. fiskeri, jagt etc.

Expedtion er to-lags uld undertøj til ekstreme forhold, og afprøvet på flere polar ekspeditioner. Indersiden er af 100 % ren ny merinould og ydersiden af 90 % aquaductbehandlet merinould tilsat 10 % polyamid for at øge slidstyrken. Devold® Expedition har høj isoleringsevne og helt unikke frugt transporterende egenskaber. Aquaduct-behandlingen i det yderste lag absorberer frugtigheden fra kroppen gennem det inderste lag til ydersiden, hvor det fordamper.

Zip Neck er en velsiddende tynd uldtrøje, der både kan bruges som et ekstra varmt inderste lag eller selvstændigt som en tynd varm uldtrøje f.eks. til vandrebrug eller når du slapper af i hytten efter en lang dag i løjperne.

Den lange lynlås giver gode muligheder for udluftning, når du knokler igennem. Den høje hals kan både bruges til, at nå godt op om halsen eller ligges dobbelt for ekstra isolation.

Detaljer:
•Tynd uldtrøje, der er specielt strikket til kvinder
•Brede manchetter der holder ærmerne på plads.
•Lynlås til midt på brystet for udluftning.
•Lang hals som kan ligges dobbelt (som på billedet) eller nå godt op om halsen.
•100 % Merino uld. Yderside 90 % Merino Uld / 10 % polyamid, 235 gram / m2.
•Brugsområde + 5 °C til minus 50 °C

Vask og vedligeholdelse: Maskine vask 40 grader – brug gerne specielvaskemiddel til uld. Kan tumbles ved lav temperatur (anbefales ikke).

Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse