Devold

Devold fremstiller noget af det ypperste undertøj på markedet. Fælles for alle Devold-serierne er, at de indeholder enten 100% blødt og temperaturregulerende merinould eller en to-lags konstruktion med polyester inderst mod kroppen. Med Devold er du altid sirket komfort, kvalitet og sikkerhed på højt niveau.

Uldundertøj og -sokker i højeste kvalitet

Uld er en 100 % naturfiber, som findes i mange kvaliteter. Materialet fra Devold består af lange fibre i merinould, som giver en utrolig blød og lækker komfort.

En merinouldfiber er meget kompleks. Små overlappende skæl ligger som kapsler rundt om merinofiberen. Disse fibre er hydrofobe (vandbestandige), men inden for kapslen er fiberen hydrofil og har stor absorberingsevne. Merinould kan absorbere og transportere fugten og derved køle eller varme kroppen.

Merinofiberen er blot en brøkdel i diameter af en normal uldfiber, hvorfor merinoulden føles let og blød mod huden. Hertil kommer, at merinould er en beskyttende fiber. Keratinen i merinofiberen gør den naturligt flammehæmmende, så den under normale omstændigheder ikke brænder eller smelter. Merinould giver også særdeles høj beskyttelse mod UV-stråling og sidst, men ikke mindst, er uld et miljøvenligt produkt.

Læs mere om merinould her.God fugtabsorbering

Merinould er et hydrofilt materiale, der kan absorbere store mængder fugt i forhold til syntetiske fibre. Den kan optage op mod 35 % fugt, før den føles våd. Det gør, at du føler dig tør, og at ulden faktisk også varmer i våd tilstand.

Høj isolerIngsevne

Materiale af merinould har en høj isoleringsevne. Merinofiberen er meget opbørstet, og denne struktur gør, at der er millioner af små luftlommer, som holder på kropsvarmen, og skaber en bufferzone mod kulden.

Regulerer temperaturen

Merinould regulerer temperaturen på en naturlig måde, nemlig ved at absorbere og transportere fugten væk fra kroppen. Når det er koldt, vil den tørre uld absorbere fugten, og dermed starter der automatisk en proces, der genererer varme. Dette fænomen er kendt som ”heat of sorption”. Når det derimod er varmt, vil ulden sørge for at regulere temperaturen ved at nedkøle via fordampning.

Modvirker dårlig lugt helt naturligt

Merinould har en permanent, naturlig resistens modvækst af mikroorganismer og kan derfor bruges i flere dage uden at lugte. Det skyldes dels merinouldens evne til at absorbere fugt og dels, at fiberen har en negativt ladet, skællet overflade, som bakterierne ikke trives på.

Active til det aktive friluftsliv

Som navnet antyder, kan Devold Active undertøj benyttes til et væld af friluftsaktiviteter, som for eksempel løb, mountainbike, langrend og alpinskiløb. Active er produceret i en 2-lags konstruktion, hvor indersiden er i Dupont Thermastat - et svedtransporterende materiale - mens ydersiden er en blanding af merinould og polyamid.

Breeze - Køligt uldundertøj

Devold Breeze er strikket i meget tyndt Total Easy Care merinould. Breeze er det letteste og blødeste undertøj i Devolds serie af uldundertøj, og er specielt udviklet til dage, hvor du har behov for et super let lag, der tillader maximal åndbarhed og bærekomfort.

Expedition til de ekstreme forhold

Devold Expedition er en serie af to-lags uldundertøj til ekstreme forhold. Uldundertøjet er afprøvet på flere polarekspeditioner og holder dig varm i selv den mest bidende kulde.

Indersiden er 100 % ren, ny merinould og ydersiden af 90 % aquaduct-behandlet merinould tilsat 10 % polyamid for at øge slidstyrken. Med dette merrinouldtøj kan du let holde varmen, selv hvis temperaturen skulle falde til adskillige grader under frysepunktet.

Uldsokker

Norske Devold producerer noget af det bedste undertøj på markedet til både damer, herrer og børn. Det samme gælder deres tekniske vandresokker. Her får du kvalitet og komfort på højde med det legendariske undertøj, firmaet producerer.

Alle sokkerne er tilsat en smule kunststof for at øge slidstyrken. Du kan derfor roligt tage Devolds sokker på i dine vandrestøvler eller vandresko til alle former for vandring.

Bæredygtighed i god kvalitet

Devold er et bæredygtigt og miljøvenligt mærke, der vægter dyrevelfærd højt. Alle Devolds producenter er mulesing-fri, og du er derfor garanteret, at fåret, som uldet kommer fra, har været behandlet ordentligt, når du køber et Devold-produkt.
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder