Diverse personligt

Find diverse små gadgets og ekstraudstyr, der gør gavn på dit næste eventyr, hvad enten du har brug for underholdning, komfort eller reparationsgrej. Vandrestave, gaffatape, sportsure, sysæt og siddepuder er blot nogle af de ting, du finder på denne side.

Udstyr til enhver smag

Alle ture er forskellige, ligesom vi er forskellige. Hvad det skal pakkes til en god tur for dig, er der for langt fra det samme for andre. Ikke desto mindre har vi på denne side samlet lidt personligt udstyr sammen, som vi synes gør turen enten mere komfortabel, underholdende eller driftssikker i forhold til at kunne klare småreparationerne selv undervejs.

Komfort på turen

Når vi taler om komfort på turen, så er det ikke til at komme udenom vandrestave. Og nej, du behøver ikke være tæt på pensionsalderen for at få glæde af dem – det finder du ud af, allerede første gang, du går med et par.

Langt de fleste vil nemlig opleve en enorm aflastning af både ben, men også i armene, der ikke længere hænger tungt ned langs siden og begynder at summe. Du vil måske også opleve, at du ligefrem går hurtigere, plus at du får rigtig god støtte ned af bakker og på skråninger.

Husk bare ekstra gummidupper. Det er lidt irriterende at høre på klik-lyden mod underlaget i længere tid ad gangen.

Ægte turkomfort er også at sidde godt, og har du ikke mulighed for at slæbe en campingstol med ryglæn med, så kan mindre heldigvis også gøre det. Med et lille, let siddeunderlag eller en siddepude kan du sætte dig og nyde din pause hvor som helst på turen uden at blive kold og våd bagi.

Endelig er der altså heller ikke noget som et pand gode håndvarmere til at øge den samlede komfort, når først det er blevet rigtig koldt derude.

Underholdning på turen

Vi er omgivet af underholdning i det daglige, og derfor kan det være nemt at glemme at få de ting med på tur, som vi tager for givet i hverdagen.

Er du f.eks. glad for lidt baggrundsmusik, når du går og sysler med ting derhjemme, så vil du sikkert sætte pris på at kunne sætte din telefon til en lille bærbar højtaler og nyde din yndlingsmusik, mens du slår teltet op eller får gang i middagsmaden.

For mange kan det også gøre turen mere underholdende, hvis man kan følge med i sin egen ydeevne og præstationer. Her kan du overveje, om sportsuret og pulsmåleren hører hjemme i din rygsæk.

Reparationer på turen

Én ting er at pakke det grej, du får brug for og gerne vil have med undervejs. En anden ting er at forudse, hvad der eventuelt kan gå i stykker undervejs, og som derfor kræver, at du også har lidt reparationsgrej med.

Reparationslapper eller reparationstape er derfor altid en god idé at have med på basispakkelisten. I mangel af bedre kan gaffatape være et vaskeægte tur must-have, der kan klare de fleste nødreparationer på både telt, støvler og spisegrej, indtil du kommer tilbage til civilisationen igen.

Hvis du ikke vil have hele rullen med, kan du vikle lidt omkring din drikkedunk – så er den også nem at genkende fra de andres.

Brospænder og stikspænder kan være en god forsikring, hvis spændet på rygsækken eller i bæltet ryger. Så kan du hurtigt justere det ind igen og fortsætte turen ufortrødent.

Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder