ECCO Biom Hike 1.6 HM vandrestøvler, dame

Før DKK 1.799,00
DKK 1.259,30
SparDKK 539,70
På lager

Let og solid støvle til vandring og hverdag

Denne lækre vandrestøvle fra Ecco giver dig et godt fodfæste på vandreturene. De bedste materialer er kombineret for at opnå maximal komfort og samtidigt sikre en vandtæt støvle. Støvlen er, på grund af sin lette vægt, også velegnet til hverdagsbrug.

Støvlen er fremstillet i højkvalitets yakokse-læder, som er et meget stærkt materiale, der er åndbart og op til 3 gange så slidstærkt som skind fra en almindelig ko.  Læderet giver en god fleksibilitet og et naturligt look.

Støvlen er HYDROMAX-behandlet. En metode, udviklet af Ecco, til at gøre læderet nærmest vandtæt. HYDROMAX består af en blanding af paraffin og silikone, der giver læderet sin høje slidstyrke og et flot og velplejet look i lang tid.

Selve komforten i støvlen er i top. Ecco har brugt teknologien fra deres løbesko, der med en afrundet hæl og forfod giver en naturlig bevægelse ove
Varenummer:506999_1000

Sådan vedligeholder du dine vandrestøvler

Det kræver ikke det store arbejde at pleje dine spritnye vandrestøvler, så du har glæde af dem i mange år. Læs vores guide til vedligeholdelse og imprægnering af vandrestøvler i læder og kunststof her.