ECCO Biom Hike 1.6 HM vandrestøvler, dame
Før musen henover billedet for at zoome

ECCO Biom Hike 1.6 HM vandrestøvler, dame

Før DKK 1.799,00
DKK 1.299,00
Spar DKK 500,00
T.o.m. den 31-05-2018, eller så længe lager haves.
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 506999

Let og solid støvle til vandring og hverdag

Denne lækre vandrestøvle fra Ecco giver dig et godt fodfæste på vandreturene. De bedste materialer er kombineret for at opnå maximal komfort og samtidigt sikre en vandtæt støvle. Støvlen er, på grund af sin lette vægt, også velegnet til hverdagsbrug.

Støvlen er fremstillet i højkvalitets yakokse-læder, som er et meget stærkt materiale, der er åndbart og op til 3 gange så slidstærkt som skind fra en almindelig ko.  Læderet giver en god fleksibilitet og et naturligt look.

Støvlen er HYDROMAX-behandlet. En metode, udviklet af Ecco, til at gøre læderet nærmest vandtæt. HYDROMAX består af en blanding af paraffin og silikone, der giver læderet sin høje slidstyrke og et flot og velplejet look i lang tid.

Selve komforten i støvlen er i top. Ecco har brugt teknologien fra deres løbesko, der med en afrundet hæl og forfod giver en naturlig bevægelse over jorden, da både nedslag og afsæt følger fodens bevægelser.

En støvle der er behagelig fra dag ét

Sålen er udformet, så den passer til fodens anatomiske opbygning, hvilket betyder, at behovet for at gå støvlen til er minimalt. Med støvlen får du en god pasform allerede fra første dag.

Inderforet holder fødderne friske og kølige under alle strabadser.

Støvlen giver god støtte omkring anklen uden at være for høj i skaftet. Du har mulighed for selv at indstille snøringen af støvlen for at tilpasse den netop dit behov.  Desuden har støvlen ekstra gummiforstærkning på hælen.

Sålen er direkte injiceret med PU-materiale (polyurethane), hvilket er både let, smidigt, fleksibelt og stødabsorberende.

Alt i alt, får du her en rigtig god vandrestøvle til mange forskellige formål. Støvlen føles utrolig let og vil snildt kunne bruges som både vandre- og hverdagsstøvle. Den er designet til vanskeligt terræn.

Detaljer

  • Fremstillet i Yakokse-læder
  • HYDROMAX-behandlet
  • PU-injiceret sål
  • Forstærket hæl med PU-materiale
  • Stærk ydersål i gummi
  • Farve: Titanium
  • Vægt:1,1 kilo (str. 39)

Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse