ECCO Biom Hike 1.7 Gtx vandrestøvler, herre

Før DKK 2.199,00
DKK 1.539,30
SparDKK 659,70
På lager

God pasform og modstandsdygtighed

Med ECCOs Biom serie, har vi endelig kraftige og slidstærke støvler, der er bygget anatomisk korrekt op. Sålen er opbygget med fodformet fodseng og anatomisk 3D polstring, der sikrer en super pasform fra dag ét og et minimalt behov for at gå støvlen til.

En blødere sål og mere naturlig gang


Sammen med Natural-Motion teknologien, giver støvlens afrundede hæl og forfod, et mere naturligt afsæt og nedslag. Natural-Motion teknologien tillader fødderne at bevæge sig på en måde, der minder mest muligt om vores naturlige bevægelsesmønster.
Dette betyder at sålen er lidt blødere, end vi er vant til at se på vandrestøvler. Med lad det ikke afskrække dig – alt udstyr er jo blevet lettere gennem tiden, så oppakningen er lang fra så tung, som da de første vandrestøvler blev udviklet. Dermed er kravene til støvler selvfølgelig også ændret.
Med en teknisk lidt blødere og
Varenummer:506078

Sådan vedligeholder du dine vandrestøvler

Det kræver ikke det store arbejde at pleje dine spritnye vandrestøvler, så du har glæde af dem i mange år. Læs vores guide til vedligeholdelse og imprægnering af vandrestøvler i læder og kunststof her.