ECCO Biom Hike 1.7 Gtx vandrestøvler, herre
Før musen henover billedet for at zoome

ECCO Biom Hike 1.7 Gtx vandrestøvler, herre

Før DKK 2.199,00
DKK 1.699,00
Spar DKK 500,00
T.o.m. den 31-05-2018, eller så længe lager haves.
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 506078
Med ECCOs Biom serie, har vi endelig kraftige og slidstærke støvler, der er bygget anatomisk korrekt op. Sålen er opbygget med fodformet fodseng og anatomisk 3D polstring, der sikrer en super pasform fra dag ét og et minimalt behov for at gå støvlen til.

Sammen med Natural-Motion teknologien, giver støvlens afrundede hæl og forfod, et mere naturligt afsæt og nedslag. Natural-Motion teknologien tillader fødderne at bevæge sig på en måde, der minder mest muligt om vores naturlige bevægelsesmønster.

Dette betyder at sålen er lidt blødere, end vi er vant til at se på vandrestøvler. Med lad det ikke afskrække dig – alt udstyr er jo blevet lettere gennem tiden, så oppakningen er lang fra så tung, som da de første vandrestøvler blev udviklet. Dermed er kravene til støvler selvfølgelig også ændret.

Med en teknisk lidt blødere og lavere sål, bevæger du dig mere naturligt, kan reagere hurtigere på løst og ustabilt underlag og hjernen får langt flere input om underlaget.
Den alligevel kraftige sål, giver et godt greb, uanset underlag og terræn. Indersålen i cambrelle absorberer fugt, så du ikke ender med fugtige tæer der ligner rosiner!

Skaftet giver samme ankelstøtte støtte som almindelige ’gammeldags’ vandrestøvler, men er blødere inden i og former sig fint om ben og ankel. Der er endda sat en PU hælforstærkning, uden på støvlen, for at give komplet stabilitet, ved udfordrende terræn.

På denne model er skaftet ekstra højt og fordeler altså både støtte og tryk på en større del af underbenet. En stor hjælp i krævende og vådt terræn.

Støvlens ydermateriale er yak-læder, hvilket er meget mere slidstærkt end almindeligt læder. Det giver mulighed for at bruge et tyndere lag læder og det resulterer i en lettere og mere åndbar støvle.

ECCO's Hydromax behandling af læderet, gør dette endnu mere åndbart og ekstremt vandafvisende. Yderligere, er der i denne model, en Gore-Tex membran - så skal du gå i vådområder, eller på jagt i en tung fugtig pløjemark, kan du altså stadig have tørre fødder – med langt bedre støtte og pasform end gummistøvler kan præstere.

Detaljer:
• Natural Motion
• Anatomisk 3D polstring
• Yakokseskind og GTX
• Hydromax behandlet
• Vægt: 740g. pr. støvle (str. 42)
Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse