ECCO Biom Hike 1.6 HM vandrestøvler, herre
Før musen henover billedet for at zoome

ECCO Biom Hike 1.6 HM vandrestøvler, herre

Før DKK 1.799,00
DKK 1.299,00
Spar DKK 500,00
T.o.m. den 31-05-2018, eller så længe lager haves.
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 505210
Denne lækre vandrestøvle fra Ecco, giver dig et godt fodfæste på vandreturene. De bedste materialer er kombineret for at opnå maximal komfort og samtidigt sikre en vandtæt støvle. Støvlen er på grund af sin lette vægt, også velegnet til hverdagsbrug.

Støvlen er fremstillet i højkvalitets yakokse læder, et meget stærkt materiale, der er åndbart og op til 3 gange så slidstærkt som skind fra en almindelig ko.  Læderet giver en god fleksibilitet og et naturligt look.

Støvlen er HYDROMAX behandlet. En metode, udviklet af Ecco, til at gøre læder nærmest vandtæt. HYDROMAX består af en blanding af paraffin og silikone, der giver læderet sin høje slidstyrke og et flot og velplejet look i lang tid..

Selve komforten i støvlen er i top. Ecco har brugt teknologien fra deres løbesko, der med en afrundet hæl og forfod, giver en naturlig bevægelse over jorden, da både nedslag og afsæt følger fodens bevægelser.

Sålen er udformet så den passer til fodens anatomiske opbygning, hvilket betyder at behovet for at gå støvlen til er minimalt. Med støvlen får du en god pasform allerede fra første dag.

Støvlen giver god støtte omkring anklen, uden at være for høj i skaftet. Du har mulighed for selv at indstille snøringen af støvlen, for at den passer netop til dit behov.  Desuden har støvlen ekstra gummiforstærkning på hælen.

Sålen er direkte injiceret med PU materiale (polyurethane), hvilket er både let, smidigt, fleksibelt og stødabsorberende.

En rigtig god vandrestøvle til mange forskellige formål. Støvlen føles utrolig let, og vil snildt kunne bruges som både vandre- og hverdagsstøvle.

Detaljer
    • Fremstillet i Yakokse læder
    • HYDROMAX behandlet
    • PU-injiceret sål
    • Forstærket hæl med PU materiale
    • Stærk ydersål i gummi


Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse