Fiskars Foldespade
Før musen henover billedet for at zoome
Fiskars Foldespade
Fiskars Foldespade
Fiskars Foldespade

Fiskars Foldespade

DKK 599,00
   På lager
Antal
Varenummer: 361633

Praktisk spade til bilen, campingvognen eller vandreturen

Tredelt foldespade, der er handy og praktisk. Den fylder minimalt og er nem at pakke ned og have på vandreture og kanoture.

Den stabile og funktionelle spade gør sig godt til alle former for arbejder på faste lejre og er perfekt til at have liggende i bilen eller campingvognen, så du har den lige ved hånden, hvis du har brug for at grave dig fri af mudder eller sne.

Spaden foldes hurtigt og nemt ud til en totalt længde på 58,5 cm. Den låses effektivt, så den er fuldstændig stabil i brug, og det brede håndtag giver et godt greb, så der virkeligt kan lægges kræfter i, når der arbejdes med spaden.

Efter behov kan bladet vinkles så spaden kan bruges som hakke eller rendegraver, fx hvis regnen truer med at løbe ind i teltet eller bruges til at løfte jord op af dybe huller.

Kompakt kvalitetsspade

Foldespaden er lavet af hærdet stål og aluminium og et solidt skaft i kunststof, der behageligt at holde på og arbejde med under alle forhold.

Sammenfoldet fylder spaden kun 24*15,5 cm og den vejer totalt kun lidt over ét kilo. Foldespaden pakkes ned i det medfølgende – og kraftige – kanvas hylster, der kan sættes i bæltet eller monteres på rygsækken efter behov.

Detaljer:

  • Vægt: 1032 gram
  • Vægt - med hylster: 1150 gram
  • Mål: 24 x 15,5 x 5,5 cm (sammenklappet)
  • Længde: 58,5 cm (udslået)
  • Materialer: Stål/aluminium (skaft: kunststof)
  • Hylster medfølger

Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse