Pas på øksen!

Øksen er et uundværligt værktøj, hvis du skal arbejde med rafter og brænde - og hvis du passer godt på dit værktøj, vil du have glæde af det i mange år frem. Læs vores guide til rengøring, vedligeholdelse og opbevaring af økser.

Fiskars X7 økse - str. XS

DKK 469,00
På lager
Fiskars X7 er en let og håndterlig økse til friluftsliv. Let og kort, men med god tyngde i øksehovedet.  Øksens skaft er af glasfiberforstærket polyamid, og hovedet er PTFE behandlet, så friktionen mindskes. X7 er lavet som en lille lejrøkse, der let kan bæres i rygsækken, og som passer fint til at hugge smågrene over med.

Der medfølger et beskyttende plasticetui til øksehovedet.

Vedligehold din økse med slibesten

En skarp økse er ikke kun mere effektiv - den er også mere sikker, da du undgår, at den "smutter", når du hugger. En økse slibes efter samme princip som en kniv; først med grov korn og derefter finere korn.

Vores store slibesten er særligt velegnet til økser. Den har en grov side med korn 120 og en fin side med korn 240, så du kan få al slibningen overstået med én slibesten. Husk at holde den samme vinkel på øksens æg i forhold til slibestenen hele vejen igennem slibningen.
Varenummer:346278