Fjällräven Abisko Dome 2 personers telt

DKK 5.999,00
På lager

Stabilt og rummeligt letvægtstelt til 2 personer

Abisko Dome 2 fra svenske Fjällräven er et stabilt samt rummeligt letvægtstelt til den glade turgåer. Kuppelteltet har to indgange samt store apsisser, der giver god bevægelsesfrihed samt plads til det medbragte grej. Begge indgange har fintmasket myggenet. Du kan derfor nyde udsigten uden at blive spist op af myg. Teltet har en behagelig siddehøjde og et godt område til sociale aktiviteter.

Teltets indertelt samt oversejl slås op samtidig. Konstruktionen med de tre teltstænger gør Abisko Dome til et telt, der er både let samt hurtigt at slå op. Kanalerne til de tre teltstænger er markeret med farvekode, så der ikke er tvivl, skal teltet hurtigt slås op.

Oversejlet er produceret i Fjällrävens TripleRip-nylon, der består af to kombineret materialer: 20 denier foroven samt 40 denier forneden.

Abisko Dome er lavet uden PVC-plast samt giftige bran
Varenummer:505708

Pas på miljøet – Vælg PFC-fri

PFC er betegnelsen for en række miljøskadelige perflourerede stoffer, der ofte bruges til at gøre outdoor-beklædning vandtæt. Vi har sat kampen ind mod de skadelige stoffer med blandt andet dette produkt.

Læs mere om PFC’s skadelige virkninger.