Fjällräven Kånken Big, rygsæk
Før musen henover billedet for at zoome
Fjällräven Kånken Big, rygsæk
Fjällräven Kånken Big, rygsæk

Fjällräven Kånken Big, rygsæk

DKK 849,00
   På lager
Antal
Varenummer: 412053
Den originale Kånken er kommet til verden i 78 og i 82 kom Kånken Big til. Denne udgave er vokset 4 liter i forhold til den klassiske model, og kan derfor lige rumme det mere, der gør at du også lige kan have de mest nødvendige indkøb med hjem.

Kånken Big er solgt i utallige udgaver til studerende til brug for bøger til og fra studiet, men modellen er også en populær rygsæk til skovture o. lign.

Detaljer: Stort rum med lynlås, lille lynlås lomme på fronten. En avis lomme på venstre side, polstrede skulderremme, sidde underlag i ryg.


Farve: Sort.
Vægt: 350 gram
Mål: Højde 45 cm / Bredde 35 cm / Dybde 13 cm
Volume: cirka 20 liter
Materiale: Vinylon F. / Remme i Polypropylene
PFC-fri

Materiale information: Vinylon F er et kunststof materiale med de samme egenskaber som en bomuldsfiber. Dette indebærer at materialet udvider sig, når det bliver fugtigt og lukker utæthederne mellem fibrene. Dette giver materialet naturligt vandafvisende egenskaber og derfor er materialet ikke coatet. Vinylon er både let og slidstærkt.

Farve: Sort(Black)

Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse