Fjällräven Kajka 65, dame

DKK 2.799,00
På lager

En klassiker til kvinder

Kajka 65 er en slidstærk samt behagelig rygsæk fra svenske Fjällräven. Denne model er lavet til den kvindelige anatomi, hvorfor bl.a. skulderremmene er ergonomisk formede samt hoftebælte er udformet, så det passer til de kvindelige former. Hermed en rygsæk, der giver god bærekomfort på de lange dage i fjeldet.

Kajka er lavet med træramme, der giver rygsækken styrke til den tunge oppakning. Yderligere er trærammen miljøvenlig – lige i Fjällräven ånd.
Med Perfect Fit Adjustment-systemet kan rygsækken nemt tilpasses brugerens ryglængde samt skulderbredde.

Kajka 65 har åbning i toppen (inkl. snelås), på rygsækkens front samt i bunden. Det er derfor nemt at komme til det ønskede grej – også selvom det er lagt nederst i rygsækken. Selve hovedrummet kan inddeles i to, hvor den nederste del har et Wet/Dry-rum, der kan holde fugtigt samt beskidt udstyr adskilt fra rygsækkens
Varenummer:505704

Pak din rygsæk korrekt

Om din rygsæk er pakket optimalt eller ej, har stor betydning, når du er på tur. Pakker du rygsækken korrekt, vil den ikke kun føles lettere - Det vil også blive nemmere at finde ting i den, og der er vil være mindre risiko for, at dine ting bliver våde. Lær, hvordan du pakker din rygsæk her.