Fjällräven Kajka 75, herre

DKK 2.499,00
På lager

Slidstærk og behagelig herrerygsæk

Kajka er lavet med træramme, der giver rygsækken styrke til den tunge oppakning. Yderligere er trærammen miljøvenlig – lige i Fjällräven ånd. Med Perfect Fit Adjustment-systemet kan rygsækken nemt tilpasses brugerens ryglængde samt skulderbredde.

Kajka 75 har åbning i toppen (inkl. snelås), på rygsækkens front samt i bunden. Det er derfor nemt at komme til det ønskede grej – også selvom det er lagt nederst i rygsækken. Selve hovedrummet kan inddeles i to, hvor den nederste del har et Wet/Dry-rum, der kan holde fugtigt samt beskidt udstyr adskilt fra rygsækkens resterende indhold.

Lommer findes i toplåget, på siderne samt på hoftebæltet. Her kan du opbevare grej, der er godt at have inden for kort rækkevidde. Eks. førstehjælpsudstyr, solcreme eller chokoladebaren. Kajkas toplåg kan tages af og bruges som separat taske rundt om taljen.

Fjällrävens Kajka 75 e
Varenummer:505701

Pak din rygsæk korrekt

Om din rygsæk er pakket optimalt eller ej, har stor betydning, når du er på tur. Pakker du rygsækken korrekt, vil den ikke kun føles lettere - Det vil også blive nemmere at finde ting i den, og der er vil være mindre risiko for, at dine ting bliver våde. Lær, hvordan du pakker din rygsæk her.