Fjällräven Keb jakke i grøn til herrer
Før musen henover billedet for at zoome

Fjällräven Keb jakke i grøn til herrer

DKK 2.299,00
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 503795
Keb er opkaldt efter Kebnekaise, Sveriges højeste bjerg, der er et yndet mål for mange fjeldvandrere og det er derfor ikke uden grund, at Fjällräven har valgt at bruge navnet Keb på både den funktionelle Keb jakke og den tilsvarende buks.

I Keb kombinerer Fjällräven deres klassiske og slidstærke G-1000 væv med paneler 4-vejs strækbar MoveOn™ Soft Shell.
De mest udsatte slidpunkter omkring hoften og skulderne samt jakkens front og hætte, hvor du vil være mest udsat for vind og vejr, er således i G-1000, mens ryg og arme, hvor åndbarhed og fleksibilitet er i højsædet, er i softshell materialet. For at give dig yderligere mulighed for ventilation er der under armene placeret 2-vejs ventilationslynlåse, der giver god mulighed for ekstra udluftning.

Keb er forsynet med 2 gode og rummelige napoleonslommer, der er placeret helt oppe på bryst, så de også kan anvendes når, du går gennem terrænet med fyldt rygsæk og spændt hoftebælte. Begge lommer er udført i softshell, så du qua det fleksible materiale får ekstra plads i lommen. Indvendigt har jakken en relativt godt beskyttet netlomme til f.eks. GPS, mobil eller andet, der kræver ekstra beskyttelse mod vind og vejr.
Herudover får du de sædvanlige detaljer såsom snoretræk forneden, velcroafslutning ved ærmerne samt en lille lomme på venstre overarm til småting.

Den funktionelle stormhætte fortjener en ekstra beskrivelse. Hætten har 3-vejsjustering, som du kender det fra andre skaljakker, hvorimod det specielle kommer ved skyggen. Skyggen er foldbar og kan foldes tilbage, hvis du ønsker maksimalt udsyn, eller du kan lade skygge blive fremme, hvis vinden piber, og du gerne vil beskytte ansigtet mest muligt. Indsyet i skyggen er desuden en robust wiretråd, der giver mulighed for at forme skyggens facon. Når hætten er slået ’ud’ har du således en helt ekstraordinær beskyttelse af ansigtet, som du virkeligt vil sætte pris på, hvis du for alvor bliver udsat elementernes rasen på højfjeldet.

Detaljer:
• 3-vejs justerbar hætte med variabel længde
• Kiler under ærmerne
• Ventilationsåbninger
• Velcro lukning i ærmerne
• Store, strækbare lommer med små inderlommer
• Ærmelomme til GPS el. lign.
• Vægt: 823 gram i str. M

Materiale:
• Stretch: 98% polyamide (nylon 6.6), 2% elastane.
• Forstærkninger: G-1000 Eco: 65 % genanvendt polyester / 35 % økologisk bomuld
• PFC-fri

Tip:
Keb Jacket er som nævnt en jakke, hvor fokus er lagt på funktionalitet på fjeldet. Det vil sige, at det er en jakke, hvor du gerne vil have en stor grad af bevægelsesfrihed og åndbarhed. Du kan med fordel behandle områderne i G-1000 med Grønlands voks, så de bliver ekstra vindtætte og vandafvisende, men jakken bliver aldrig 100 % vandtæt og du kan derfor med fordel kombinere med en Asivik Treking Poncho til brug, hvis det står ned i stænger.

Vis mere
Vis mindre
Spejder Sport - udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Julegaver

Bestil julegaver senest d. 20. december kl. 12. Så leverer vi inden jul.

Vi bytter julegaver frem til og med d. 21. januar 2018.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

salg@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse