Fjällräven Vidda Pro Short (dark grey/black) bukser, dame
Før musen henover billedet for at zoome

Fjällräven Vidda Pro Short (dark grey/black) bukser, dame

DKK 1.299,00
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 505170
Vidda PRO buksen er den klassiske Vidda buks, i denne udgave med en kortere benlængde (ca som en str 30 længde i jeans).

Vidda PRO buksen er den klassiske friluftsbuks. Denne udgave er med en kortere benlængde (ca. som str 30 længde i jeans).

I 2012 opdaterede Fjällräven Vidda modellen med nyt snit, bla. en lidt lavere talje, der – efter vores vurdering – gør det rare at sidde ned og som ligger bedre under hoftebæltet på en rygsæk. Lommerne er også opdateret; i den ene sidelomme er der kommet en strækbar inderlomme til mobil eller GPS  - så nu kan du godt løbe rundt, uden at lårlommen hopper og danser!

Knæforstærkning er delvist åbnet op i bunden, så du nemt kan lægge knæpuder i (f.eks. skåret af underlag).  Det er fantastik når man f.eks. ved, at man skal bruge en hel formiddag ved bål, i en fugtig skovbund - eller når man kravler rundt i sneen.

Fjällrävens næsten uopslidelige G-1000 væv og forstærkningerne på knæ og bagdel gør buksen næsten uopslidelig.

Buksen er imprægneret med Fjällrävens egen Grønlandsvoks, der øger de vandafvisende, vindtætt og hurtigtørrende egenskaber - uden at gå på kompromis med, at buksen stadig er let, åndende og behagelig at have på.

Detaljer:

  • Forstærkninger på knæ og bagdel
  • To stiklommer, tre lommer på låret - til blandt andet kort og kniv, økselomme og knivlomme på underbenet, samt indvendig meshlomme i den store lårlomme
  • Justerbar elastiklukning ved anklerne
  • Vægt: 500 gram (str. 38)

Materialer:

  • G-1000 Original (65% polyester / 35% bomuld) har fået vandafvisende behandling med Grønlandsvoks
  • PFC-fri
Tip: Når du har vasket bukserne 3-5 gange, kan du med fordel, give bukserne en ny omgang Grønlandsvoks. Evt bare på forstærkningerne. For hvert lag du giver, bliver buksen tættere og mere vandavvisende - men også stivere.
Vis mere
Vis mindre

 

Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse