Fjällräven Vidda Pro Long (tarmac/dark olive) bukser, herre

DKK 1.299,00
På lager

Dine nye ynglingsbukser

Fjällräven Vidda Pro-buksen er en oplagt kandidat som din foretrukne friluftsbuks. Den er fremstillet af Fjällrävens slidstærke, vindtætte og vandafvisende G-1000-materiale. Modellen er forstærket med et dobbelt lag stof på knæ samt bag, der giver Vidda ekstra slidstyrke.

Knæforstærkningen er delvist åben i bunden, så du ved behov kan forsyne buksen med knæpuder (f.eks. skåret fra et underlag). Det er fantastisk, hvis du ved, at du skal bruge en hel formiddag på bål i en fugtig skovbund.

Vidda Pro har en middelhøj talje og klassisk pasform med forbøjede knæ. Ved benafslutningerne er der justeringsstropper med trykknapper. Det sikrer, at buksen sidder perfekt over vandrestøvlen. Herved har du opskriften på den perfekte fjeld- og udendørsbuks.

Bukserne har seks funktionelle lommer, to stiklommer og tre lårlommer, der kan indeholde eks. kort og kniv. I den ene sidelomme
Varenummer:506179_1000

Pas på miljøet – Vælg PFC-fri

PFC er betegnelsen for en række miljøskadelige perflourerede stoffer, der ofte bruges til at gøre outdoor-beklædning vandtæt. Vi har sat kampen ind mod de skadelige stoffer med blandt andet dette produkt.

Læs mere om PFC’s skadelige virkninger.