FjallravenBergansPatagoniaMammutAsivikDevoldosprey
Str.
1 stk
2 stk
3 stk
3 stk
4 stk
4 stk
2 stk
6 stk
9 stk
9 stk
10 stk
9 stk
5 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
17 stk
17 stk
14 stk
11 stk
2 stk
3 stk
1 stk
Priser
1 stk
2 stk
1 stk
15 stk
6 stk
7 stk
1 stk
45 stk
Mærker
16 stk
19 stk
21 stk
78 stk
Log ind

Fjällräven

Fjällräven er en af de største og mest kendte af de skandinaviske producenter af udstyr og tøj til friluftslivet. Kånken rygsække og andet udstyr er værdsat af aktive friluftsmennesker over hele verden.

Stort udvalg af tøj og rygsække fra Fjällräven


Vi har i Spejder Sport håndplukket et stort udvalg af Fjällräven produkter, og i vores sortiment finder du alle klassikerne som Fjällräven bukser, Fjällräven jakker og naturligvis er de ikoniske Kånken rygsække også at finde.

Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side

Historie bag Fjällräven, deres tasker og tøj

Historien starter, da Åke Nordin midt i 60’erne greb skræddersaksen og ved hjælp af denne, mors gamle symaskine, og en rulle kasseret teltstof skabte en vindjakke og et par kraftige fjeldbukser. Fjällrävens første beklædningskollektion var født!

I 1966 blev produkterne testet af den svenske Grønlandsekspedition, og med ganske få rettelser blev den første Grønlandsjakke lanceret i 1968 som ”den perfekte jakke til vandring og klatring”. Et postulat, der stadig holder.

Siden hen har Fjällräven skabt flere sejlivede produkter som de klassiske Fjällräven bukser, de ikoniske Kånken rygsække, vinterjakker og meget mere.

Bukserne


Fjällräven er nok mest kendt for de klassiske Fjällräven bukser i det slidstærke G-1000 væv. Fjällrävens bukser er med deres rummelige pasform og mange lommer perfekte til friluftsbrug. Modeller som Fjällräven Vidda, Karl og Karla har nærmest opnået klassiker status. Vidda bukserne kommer nu i flere længder og et utal af farver, så du kan finde præcis den model, der passer perfekt til dig.

Fjällrävens bukser er dog meget mere end de klassiske modeller som Vidda. Den prisvindende Keb buks, der kom på markedet i 2011, er med sine strækbare paneler, ventilationsåbninger og G-1000 Eco forstærkninger en markant nyskabelse, der voldsomt udfordrer Vidda buksens position som den mest populære outdoor buks.

Jakkerne


Fjällrävens første produkt var den legendariske Grønlandsjakke, der stadig findes i sortimentet nu under navnet Greenland Jacket. Modellen findes både i en sommer- (Greenland Jacket) og vinterudgave (Greenland Winter Jacket). Selvom modellen til aktivt friluftsliv er blevet afløst af mere funktionelle modeller som Skogsö jakken og ikke mindst den super funktionelle Keb jakke er Greenland jakkerne stadig storsælgende modeller ikke mindst til vinterbrug, hvor de suppleres af Fjällrävens parkaer som Yupik til herre og Nuuk til damer. Både Yupik Parka og Nuuk Parka er fremstillet i vandtæt / åndende materiale og isoleret med Fjällräven Supreme, hvilket gør dem ideelle i skiftende dansk vintervejr, der kan byde på alt fra høj klar himmel og hård frost til kold og våd slud.  

Rygsækkene


Kendskabet til Fjällrävens rygsække  er tæt på samme høje niveau som det Fjällräven bukserne har opnået gennem årene. Især den ikoniske firkantede Kånken har været elsket og brugt gennem generationer siden den første model så dagens lys i 1978.

I årenes løb har Kånken fået både en storebror med Kånken Big og en lillebror med Kånken Mini og modellen er også med Kånken Laptop fuldt med tiden og har tilpasset sig til nye generations krav og forventninger.

Vedligeholdelsen


Grønlands Valla eller Grønlands voks er Fjällrävens egen udviklede imprægnering til bukser og anorakker. Voksen gør stoffet mere vandafvisende, vindtæt, og øger slidstyrken, da voksen vil lægge et ekstra slidlag yderst på dine bukser eller jakke. Voksen er baseret på bivoks og paraffin, og er derfor et meget miljøvenligt produkt.

Pålægningen af voksen er simpel     
  1. Tag klodsen med voks og gnid den mod tøjet, så der lægger sig et tyndt lag, der hvor du ønsker at forstærke imprægneringen.

  2.  
  3. Tag et strygejern eller en hårtørrer og varm voksen ind i stoffet.
    Tips: Hvis du bruger et strygejern, kan du med fordel lægge et stykke papir imellem stoffet og strygejern, så der ikke sætte sig voks på strygejernet.

  4.  
  5. Hvis du ønsker en ekstra kraftig imprægnering, er det bedre at gentage processen flere gange frem for, at lægge et meget tykt lag på fra start.

 

God fornøjelse med dine Fjällräven produkter
Hvorfor SpejderSport.dk

Gratis levering til butikkerFuld returretLandsdækkende butiksnet

Kundeservice

Åbningstider:  
Mandag-torsdag: 9-16  
Fredag: 9-15

salg@spejdersport.dk
43 55 35 00

+45 43 55 35 00
Spejder Sport A/S, Lejrvej 13, 3500 Værløse | CVR nr: 58 14 28 16