Fjällräven bukser

Fjällrävens bukser er en serie af friluftsbukser der er slidstærke, vandafvisende og vindtætte.  Kig dig igennem vores store udvalg og find de ønskede bukser til dit næste outdoor eventyr.

Fjällrävens bukser er med deres rummelige pasform og mange lommer perfekte til friluftsbrug. Modeller som Fjällräven Vidda, Karl og Karla har nærmest opnået klassiker-status. Vidda bukserne kommer nu i flere længder og et utal af farver, så du kan finde præcis den model, der passer til dig.

Fjällrävens bukser er dog meget mere end de klassiske modeller som Vidda. Den prisvindende Keb buks, der kom på markedet i 2011, er med sine strækbare paneler, ventilationsåbninger og G-1000 Eco forstærkninger en markant nyskabelse, der voldsomt udfordrer Vidda-buksens position som den mest populære outdoor-benbeklædning.

Fjällrävens bukser, fremstillet i det uovervindelige G-1000 væv, har gået deres sejrsgang verden over. Det kraftige materiale, der er en vævning af polyester- og bomuldfibre besidder alle de fordele, du kan ønske dig og gør bukserne anvendelige til alle former for friluftsliv.

Vidda Pro vandrebukser fra Fjällräven

Fjallraven Vidda Pro bukserne er en af de mest populære modeller, der kommer fra det svenske mærke.

Vandrebukserne er lavet af Fjallravens populære G-1000-stof, som gør dem vind- og vandafvisende og ekstremt alsidige. Du kan forbedre buksernes ydeevne ved at imprægnere med Greenland Wax.

Et par Vidda Pro bukser vil uden tvivl hurtigt blive din favorit-bukser til de fleste udendørs-aktiviteter.Fjällrävens kendte farve-palette

I lighed med de øvrige vandrebukser fra Fjällräven, kan du også få Vidda Pro bukserne i et væld af farver, som appellerer til både herrer og damer.

Komfort og mobilitet

Vidda Pro bukserne er en videreudvikling af Vidda-serien og har fået tilføjet en række lækre tekniske detaljer.

Fx er bukserne opdateret med nyt snit; lidt lavere linning foran, men lidt højere bag til. Det gør at bukserne sidder bedre under din rygsæk.

Vidda Pro bukserne fås stadig i længderne; short, regular og long. Ydermere er nogle af modellerne skåret specielt til kvinder eller mænd.

Vidda Pro-bukserne har en rummelig pasform som gør, at mange kunder vil føle at bukserne giver dem en stor bevægelsesfrihed.

Pasformen forbedres yderligere af at knæene er formsyet, så de buer en anelse bagud og dermed gør, at det er nemmere at løfte benet op.

Den lille lomme foran knæet gør det muligt at skubbe en knæpude ned.

Udover detaljerne ved knæet, har Vidda bukserne forstærkede paneler på numsen som gør, at de er ekstra slidstærke når du sidder på jorden.

Mens deres rumlige pasform giver mulighed for en god mobilitet, er de også mærkbart tykkere og tungere end mange andre vandrebukser på markedet.

Vandrebukserne er nemlig lavet af det holdbare, vind- og vandtætte G-1000 Original stof med dobbelt forstærkninger over bag og knæ. Bukser er derfor både slidstærke og praktiske.

Talrige lommer giver masser af lagerplads til dine vigtigste ting, herunder en lomme til din telefon eller GPS.

Ved benafslutningen kan bukserne justeres med en elastisk strop med tryklukning og en hægte, som gør det muligt at hæfte dem fast i snørebåndene, så bukserne holdes nede.Keb bukserne fra Fjällräven

Fjällrävens Keb bukser er et par teknisk avancerede vandrebukser med optimeret pasform og omhyggeligt planlagte detaljer.

Faktisk er Keb modellen så suveræn, at den vandt Outdoor Industry Award tilbage i 2011.

Bukserne er specielt designet til vandreture, hvor både holdbarhed og bevægelsesfrihed er væsentlige egenskaber.

Keb bukserne har alle de klassiske detaljer, som du også finder hos de andre Fjallraven bukser – nemlig de klassiske farvekombinationer, G1000 stoffer som kan imprægneres med grøndlandsvoksen og den suveræne pasform.

I Keb-modellen finder du også en række fleksible 4-vejs strækbare paneler, som virkeligt øger mobiliteten og pasformen.

Vandrebukser med masser af tekniske detaljer

Keb bukserne har i lighed med Vidda bukserne også formsyede knæ, som er vinklet for at øge bevægelsesfriheden. Vandrebukserne har også ekstra stærke sømme, så de nemt kan klare selv det mest presserede situationer.

Selve snittet i bukserne er asymmetrisk, som betyder, at Keb modellen går højt op bagtil og er lavere foran. Det giver god komfort og sikrer, at buksen ikke strammer, hvis du ”falder” sammen sidst på dagen.

Du finder det holdbare G-1000® Eco på numsen, ved knæene og på indersiden af benene, hvor der også er et andet lag stof til forstærkning mod slid fra vandrestøvler.

Et ekstra stykke stof i skridtet reducerer risikoen for gnidning.

Keb bukserne fra Fjallraven har ikke blot masser af lommer – lommerne ved hoften er placeret højt og er så dybe, at indholdet ikke falder ud, når du sidder ned.

Ved buksekanten finder du remme til at justere bukserne ind til benet og kroge så du kan holde ned til støvlerne.Vandrebukser med indbygget mulighed for ventilation

Hvis du oplever, at bukserne bliver for varme, er der masser af mulighed for at slippe af med både damp og varme.

På siden af låret samt på læggen finder du nemlig de store ventilationsåbninger med lynlås. Dette giver god mulighed for at få frisk luft ind til benene på varme sommerdage.

Særlige damemodeller

Fjällrävens vandrebukser kan naturligvis bruges af både damer og herrer.

Dog har Fjallraven udviklet et par modeller, som er målrettet specielt kvinder.

Fjällrävens ”Curved Fit” er mere rummelig over bagdel, hofter og lår, mens taljen er en smule smallere. Det gør bukserne behagelige og de glider ikke ned eller gaber ved lænden.

Buksebagen og knæene er anatomisk formede, taljen er lavere fortil og høj bagtil; tilsammen giver det buksen en optimal pasform. Keb Curved sidder altså behageligt, selv når du sidder på hug eller vandre med fuld oppakning.
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder