Focus Handy 8x25 kikkert
Før musen henover billedet for at zoome
Focus Handy 8x25 kikkert
Focus Handy 8x25 kikkert
Focus Handy 8x25 kikkert
Focus Handy 8x25 kikkert

Focus Handy 8x25 kikkert

DKK 799,00
   På lager
Antal
Varenummer: 505848
Med Focus Handy 8x25 får du en kompakt, vandtæt kikkert, der er velegnet til brug i naturen. Du har et godt greb på det gummiarmerede hus og den letløbende stilleskrue. For at forhindre linserne i at dugge, er kikkerten Nitrogen-gennemskyllet. Kikkerten er også O-ringsforseglet, hvilket gør den vandtæt.
Kikkertens fuldt multicoatede optik og BaK4-prismer arbejder sammen og leverer et lysstærkt og skarpt billede. Kikkertens størrelse gør den let at have med i frakkens lomme.
Med Focus Handy 8x25 får du en pålidelig kikkert, der ligger godt i hånden. Den leveres med en bærerem, samt en opbevaringstaske, der beskytter din kikkert på dine ture i naturen.

Opbevaring:
Kikkerten opbevares bedst i et mørkt rum (f.eks. et skab). Undgå at udsætte kikkerten for stærk varme eller sollys igennem længere tid. Det er således en dårlig ide at lade kikkerten ligge permanent i bilen.

Vedligeholdelse:
Da linserne er fuldcoatede anbefaler vi at man pudser linserne mindst muligt. Er det nødvendigt børstes linserne først med en lille fotopensel, inden de tørres af med en fnugfri bomuldsklud.
Er linserne blevet meget beskidte, kan brillerens og aftørring med ren klud anbefales.  

•Forstørrelse: 8 gange.
•Objektivdiameter: 25 mm
•Vægt: 505 gram (inkl. rem og taske)
•Mål: 13 x 14 x 6,5 cm (incl. taske)
•Der medfølger: bærerem, taske med bærerem samt lille pudseklud

Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse