FjallravenBergansPatagoniaMammutAsivikDevoldosprey
Log ind

Fodtøj

Brug af det rigtige fodtøj:
Det giver bedre komfort og det er uanset om du iført vandrestøvler skal afsted på fjeldturen, iført vandresko udfordrer vandrestierne omkring Mont Blanc eller er afsted i et par lette fritidssko i den danske bøgeskov.
I vores sortiment finder du et bredt udvalg af vandrestøvler, fritidssko, vandresandaler, gummistøvler og vinterstøvler, så du uanset brug og årstid kan klæde dine fødder godt på til et aktivt liv.

Læs mere om vores udvalg af fritidssko her:

Stort udvalg af sko:
I vores store sortiment finder du bl.a.
ECCO vandrestøvler, vandresko, sandaler og vinterstøvler
Mammut vandrestøvler, vandresko og trailrunningsko
Salomon vandrestøvler og vandresko
Columbia vandrestøvler og vandresko
Hanwag vandrestøvler
TEVA sandaler
Sorel vinterstøvler
Treton gummistøvler
LaCrosse Gummistøvler
Blundstone Støvler

Vores mest populære kategorier af sko og støvler er:

Vandrestøvler:
De kraftige vandrestøvler er ideelle til klassisk fjeldvandring, hvor du går med tung oppakning i hårdt og ujævnt terræn. Du har derfor brug for en kraftig vandrestøvle, der både giver god ankelstøtte og er forsynet med en ekstra stiv mellemsål, der sikrer, at foden ikke vrider rundt, når du træder halvt ind på et klippestykke i blokmarken.

Trekking støvler:
Trekking støvler er lette vandrestøvler, der er velegnet, når du går med lettere oppakning (op til 15 kg.). Trekking støvler er især velegnet til hytte til hytte vandring, Camino vandring, klassisk Himalaya trekking som ”Everest BaseCamp og tilsvarende vandring.
Støvlerne er som de kraftige vandrestøvler opbygget med god ankelstøtte og har en stiv mellemsål, der både giver torsionsstivhed og en nem skridtafvikling.  

Vandresko
Vandresko er velegnet når du er på vandretur i hårdt terræn, hvor du går med en let turrygsæk (6-8 kg.). F.eks. hvis du går dagsture eller kun medbring udstyr til en enkelt overnatning. Du kan også overveje et par gode vandresko til Caminovandring eller tilsvarende, hvor du overnatter i hytte, køber din mad undervejs og derfor ikke medbringer stor og tung oppakning.

Vandresandaler:
Vandresandaler eller trekking sandaler som de kraftige sandaler også kaldes er perfekte, at medbringe på vandreturen som supplement til din vandrestøvle, så du har noget let og luftigt, når fødderne efter en lang dags vandring trænger til, at bliver kølet ned og tæerne skal sættes fri. På vandreturen har du også glæde af dine sandaler, hvis du skal vade over en elv undervejs eller simpelthen som let fodtøj, når der skal vandres afsted på en jævn sti.
Vandresandaler, er opbygget med en kraftig sål og stødabsorberende sål og forsynet med kraftige remme, der følger fodens store stabiliserende sener og giver ekstra støtte og stabilitet. S

Gummistøvler:
Vi har i Spejder Sport et bredt udvalg af både herre- og damegummistøvler og du finder i vores sortiment klassiske sejlergummistøvler, der er hurtige og nemme at stikke, kraftige og solide gummistøvler til en tur i skoven eller havearbejde og velsiddende gummistøvler til lange vandreture i vådt terræn.
Vinterstøvler:
Du finder i Spejder Sport et stort udvalg af varme støvler til vinterbrug. I sortimentet finder du både vinterstøvler med fast isolering og ”PAC Boots” som de klassiske Sorel Støvler med filtsok og de ikoniske gummifødder.
Hvorfor SpejderSport.dk

Gratis levering til butikkerFuld returretLandsdækkende butiksnet

Kundeservice

Åbningstider:  
Mandag-torsdag: 9-16  
Fredag: 9-15

salg@spejdersport.dk
43 55 35 00

+45 43 55 35 00
Spejder Sport A/S, Lejrvej 13, 3500 Værløse | CVR nr: 58 14 28 16