Sko og støvler

Spejder Sport har vandresko, vandrestøvler, sandaler og gummistøvler til både damer, herrer og børn. Vi fører også et stort udvalg af vask og imprægnering, så dit fodtøj holder længere og du får en bedre oplevelse.

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af varme og vandtætte støvler til brug om vinteren og lette og ventilerede sko til sommeren. så du uanset formål og årstid, hjælper vi dig med at klæde dine fødder godt på til et aktivt liv.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om vores udvalg af fritidssko her:

Vandresko og vandrestøvler til hverdag og outdoor

Spejder Sport fører et stort udvalg af sko. Vores mest populære kategorier af sko og støvler er:

Vandrestøvler

De kraftige vandrestøvler er ideelle til klassisk fjeldvandring, hvor du går med tung oppakning i hårdt og ujævnt terræn. Du har derfor brug for en kraftig vandrestøvle, der både giver god ankelstøtte og er forsynet med en ekstra stiv mellemsål, der sikrer, at foden ikke vrider rundt, når du træder halvt ind på et klippestykke i blokmarken.

Trekking støvler

Trekking støvler er lette vandrestøvler, der er velegnet, når du går med lettere oppakning (op til 15 kg.). Trekking støvler er især velegnet til hytte til hytte vandring, Camino vandring, klassisk Himalaya trekking som ”Everest BaseCamp og tilsvarende vandring.
Støvlerne er som de kraftige vandrestøvler opbygget med god ankelstøtte og har en stiv mellemsål, der både giver torsionsstivhed og en nem skridtafvikling.  

Vandresko

Vandresko er velegnet når du er på vandretur i hårdt terræn, hvor du går med en let turrygsæk (6-8 kg.). F.eks. hvis du går dagsture eller kun medbring udstyr til en enkelt overnatning. Du kan også overveje et par gode vandresko til Caminovandring eller tilsvarende, hvor du overnatter i hytte, køber din mad undervejs og derfor ikke medbringer stor og tung oppakning.

Vandresandaler

Vandresandaler eller trekking sandaler som de kraftige sandaler også kaldes er perfekte, at medbringe på vandreturen som supplement til din vandrestøvle, så du har noget let og luftigt, når fødderne efter en lang dags vandring trænger til, at bliver kølet ned og tæerne skal sættes fri. På vandreturen har du også glæde af dine sandaler, hvis du skal vade over en elv undervejs eller simpelthen som let fodtøj, når der skal vandres afsted på en jævn sti.

Vandresandaler, er opbygget med en kraftig sål og stødabsorberende sål og forsynet med kraftige remme, der følger fodens store stabiliserende sener og giver ekstra støtte og stabilitet. S

Gummistøvler

Vi har i Spejder Sport et bredt udvalg af både herre- og damegummistøvler og du finder i vores sortiment klassiske sejlergummistøvler, der er hurtige og nemme at stikke, kraftige og solide gummistøvler til en tur i skoven eller havearbejde og velsiddende gummistøvler til lange vandreture i vådt terræn.

Vinterstøvler

Du finder i Spejder Sport et stort udvalg af varme støvler til vinterbrug. I sortimentet finder du både vinterstøvler med fast isolering og ”PAC Boots” som de klassiske Sorel Støvler med filtsok og de ikoniske gummifødder.