Frilufts-famillien

Er I familien, der bytter Disney Sjov ud med skumfidusser over bål i haven? Så er I kommet til det rette sted!

Her på siden finder I masser af udstyr til friluftsliv og friluftsaktiviteter for børn og resten af familien. Hvad med et bålfad til snobrødsbagning over bål, der ikke ødelægger græsplænen, en trangia til madlavning på vandreturen eller en guidebog til vandreruter i Danmark? Du finder alle disse og andet lækkert grej her på siden.

Grej til aktiviteter for hele familien

Antallet af mulige aktiviteter i naturen for små børn og voksne er uendeligt! Udover de mange mulige aktiviteter i skoven og lege i skoven for børn, er mulighederne hjemme i haven, på stranden og på ferien mange.

Bålaktiviteter er sjove for både børn og voksne! Skift komfuret ud med et bål i haven og saml hele familien om planlægningen og tilberedningen af aftensmaden. Det er både sjovt og hyggeligt at samle familien om gløderne - Og når aftensmaden er spist, er gløderne perfekte til skumfiduser!

I kan også flytte alle weekendens arrangementer ud i en lavvu i haven. Her kan I sove i bunke og fortælle røverhistorier natten lang.

Mangler du inspiration til naturaktiviteter til børn, kan du finde flere bøger om emnet. Find nogle af dem her på siden og andre i vores øvrige sortiment.
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder