Friluftsliv - Jens Bursell
Før musen henover billedet for at zoome

Friluftsliv - Jens Bursell

DKK 349,00
   På lager
Antal
Varenummer: 505897
’Friluftsliv – fra drøm til virkelighed’ af Jens Bursell.

I starten af 00’erne udgav Jens Bursell den flotteste og mest omfattende håndbog om friluftsliv, der er skrevet på dansk. Bogen har længe været udsolgt fra forlaget, men er nu blevet relanceret.
Dette sker i form af en moppedreng på 1,6 kilo fordelt på hele 376 sider. Det nye layout, de nye tekster og lækre outdoorbilleder, inspirerer til at tage ud tur, men gør også bogen velegnet til sofabordet. Så kan både du og dine gæster, bliver inspireret eller drømme jer ud for en stund.
I bogen kan du blive klogere på alle friluftslivets aspekter og lære, hvordan en tur planlægges ned i mindste detalje. Du kan gå på opdagelse i lige netop de emner, du ønsker at lære mere om; planlægning af tur, udstyr til vinterturen, lejrlivet eller sikkerhed.
Som noget helt nyt er der blevet plads til et spændende kapitel om formidling af friluftslivet; hvordan glæden ved dette kan gives videre til dine børn og venner.
Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse